מישהו רואה זינה בביפ?

• פותח הנושא noaw
  • פורסם בתאריך

noaw

New member
מישהו רואה זינה בביפ?

אם כן, אז יופי... פספסתי את הפרק של יום שלישי (בצהריים), ולא הבנתי שומדבר ממה שקרה ביום רביעי (בצהריים, אני יכולה לראות את הפרקים רק בצהריים...), אם מישהו יכול לעזור לי, אז בבקשה... ואם לא, תודה בכל-אופן, Noaw

xena 17

New member
noaw.......

הפרק שפספסת ביום שלישי נקרא maternal instincts שבו זינה רואה שוב את בנה סולן וגבריאל זוכה לראות שוב את בתה הופ(הרעה) שכבר גדלה.הופ משחררת את קליסטו כדי שתעזור לה להרוג את זינה.בהמשך הפרק הופ הורגת את סולן בנה של זינה, וזינה הולכת להתנקם בקליסטו שרוצה להרוג את ילדי הכפר. זינה מאשימה את גבריאל במות בנה,גבריאל מרעילה את בתה הופ.והפרק נגמר בזה שכל אחת מהן נפרדות. הפרק ששידרו ביום רביעי זה בעצם ההמשך של הפרק הקודם שבו זינה מנסה להרוג את גבריאל בגלל שהיא בגדה בה ובגללה בתה בנה מת.זינה וגבי מגיעות לשדות איליזה שלשם רק גיבורים מתים מגיעים.וכל הפרק הזה מלווה השירים כפי ששמת לב.הרעיון של פרק זה שזינה וגבי צריכות להלחם בשנאה כי זה מה שבעצם הביא אותן לשם בגלל מות סולן. שני

Necessary Evil

New member
התבלבלת...

ביום רביעי שידרו one agaginst an army ביום שני שידרו מטרנל אינסטינקס וביום שלישי הביטר סוויט.... ורד

xena 17

New member
למה? אני לא התבלבלתי......

היא אמרה שהיא רואה את התוכנית רק בצהרים ולא בערב.ואת הימים שהזכרתי זה בשידור חוזר.

למעלה