מישהו רואה כאן את התוכנית ''4400''?
L limor light warrior New member 28/11/05 #2 תוכנית מאוד מעניינת: מזכירה קצת את "תיקים באפלה" בגלל המוזריות... מה שכן את כל פרקי העונה הראשונה ראיתי (6 פרקים) ולפי מה שנראה לי אם לא ראית צפי להפתעות בהמשך...
תוכנית מאוד מעניינת: מזכירה קצת את "תיקים באפלה" בגלל המוזריות... מה שכן את כל פרקי העונה הראשונה ראיתי (6 פרקים) ולפי מה שנראה לי אם לא ראית צפי להפתעות בהמשך...
F falson New member 28/11/05 #3 ראתי את העונה הראשונה כמו הרבה אני מעריך,לצערי התוכנית ממש חלשה אין מה להשוות לתיקים באפלה מבחינת הסיפור,המשחק,ההפקה וכו
ראתי את העונה הראשונה כמו הרבה אני מעריך,לצערי התוכנית ממש חלשה אין מה להשוות לתיקים באפלה מבחינת הסיפור,המשחק,ההפקה וכו
G Gilliana New member 28/11/05 #4 לא רק מזכירה... היא חיקוי מובהק של תיקים באפלה - סגנון הצילום, הבימוי, העלילה (שני סוכנים, גבר ואשה) ואפילו המוסיקה, הכל גנוב משם ואפילו לא חצי מוצלח...
לא רק מזכירה... היא חיקוי מובהק של תיקים באפלה - סגנון הצילום, הבימוי, העלילה (שני סוכנים, גבר ואשה) ואפילו המוסיקה, הכל גנוב משם ואפילו לא חצי מוצלח...
M Majestic12 New member 28/11/05 #5 וגם... שניים מהשחקנים הראשיים, שיחקו גם בסידרה "TAKEN". ומומלץ מכל הלב להוריד את TAKEN ולצפות בה - פשוט יצירת מופת של ספילברג...
וגם... שניים מהשחקנים הראשיים, שיחקו גם בסידרה "TAKEN". ומומלץ מכל הלב להוריד את TAKEN ולצפות בה - פשוט יצירת מופת של ספילברג...
ח חרפושית ורודה New member 30/11/05 #10 ../images/Emo45.gif מאוד מעניינת. יש לכם השערות לגבי המשך העונה?