מישהו רואה פה אובססיה ואימא?

מישהו רואה פה אובססיה ואימא?

אין לי איפה להגיב ובפייסבוק מתלוננים שאובססיה סדרה מגעילה ומשעממת.

רומי 9121

New member
אני רואה אמא,
ואובססיה ממש, אבל ממש משעממת ולא מעניינת.
אמא היא סידרה יפה אם כי קצת מוגזמת , אבל מעניינת (הרי גם שתולים היתה סידרה מוגזמת אבל מאד יפה, מותחת ומעניינת) אבל אובססיה - אפשר לוותר.

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי שתולים לא הייתה מוגזמת בכלל

מאוד אנושית. אולי את מתכוונת מוגזמת בכך שלרשע הראשי הופיע אויבים כל הזמן שהטוב כשתול היה צריך להציל אותו מפניהם, אז יצא שלראשי כסוכן סמוי כל פעם הופיע אויב חדש, כי בשביל העולם התחתון הוא אחד מאנשי המאפיה של הרשע. אבל סך הכול דמויות מאוד אנושיות גם סארפ, גם מרט, גם מלק, גם איילם.

evglev1

Well-known member
מנהל
בפייסבוק גם מתלוננים שלא רכשו עונה שנייה

וה-18 פרקים זה רק חצי סדרה, ולפי התקציר של הפרק האחרון, אכן אין שם סיום. טוב לפחות יש עונה שנייה בטורקיה באיפט ונערה שאהבתי אין את זה, וגם בחיים הכפולים של אסטלה קריז'ו המקסיקנית לא יהיה. נראה שהפעם כמו עם קרדאיי העונה השנייה רק התחילה בצילומיה כשויוה קנו את העונה הראשונה.

אני מקליט את שתי הסדרות האלה ומתכנן לצפות בהמשך.

אומרים שהעונה השנייה שודרה בטורקיה

לויוה אין שום סיבה לשדר רק חצי ממנה. ואם הסיבה שהיא יקרה שלא ירכשו אותה בכלל, סתם לראות חצי.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן זה וויכוח ישן על החרמת הטורקיות

יש כאלה שנמנעו מלצפות במנקשה וחליל רק משום שהיא טורקית. הרי ברזיל סירבה לקבל את דני דיין בתור שגריר בגלל שהוא גר באיו"ש ואפילו דרום קוריאה הצביעה בעד הגינוי של טראמפ על ההכרה בירושלים כבירת ישראל, בלא לדבר על מדינות דוברות ספרדית, שהרי לא משדרים פה טלנובלות מגוואטמלה והונדורס.

ארדואן באמת אנטישמי גדול יותר מהאחרים, אבל זה לא סיבה להחרים כל דבר מהמדינה שלו.

וגם היה נשיא ונצואלה אנטישמי, הוגו צ'אבס כשהיה חי

וגם הם החזירו את השגרירות ישראל מונצואלה ובאותה תקופה לא הייתה בעיה לשדר טלנובלות משם למרות שלא היו בה הצלחות בגלל הרמה שלה ולא בגלל הנשיא האנטישמי.

הבנתי שנשיא גואטמלה בעדנו

הוא בעד הכרת ירושלים כבירת ישראל והעברת שגרירות אם אני לא טועה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן נשיא גווטאמלה בעדינו

היה מחמם את הלב לשמוע תמיכה בישראל בספרדית, אך מכל המדינות שרכשנו טלנובלות לא מקסיקו, לא ארגנטינה, לא ברזיל, לא צ'ילה, לא קולומביה ולא וונצואלה לא הצביעו נגד גינוי טראמפ, מקסימום אולי קולומביה נמנעה או נעדרה לא זוכר. אבל עדיין נחמד שבקרוב יהיו בירושלים שגריריות דוברות ספרדית גוואטמלה והונדורס.

מתי טראמפ גינה?

את מקסיקו אני מבינה בגלל פליטת פה של נתניהו המצב נהיה מתוח ביננו מאז, ארגנטינה מפתיע, מאז עלייתו של הנשיא, מקרי אנחנו ביחסים חמים. אולי לא מספיק חברים אולי הנשיא נתון ללחץ אבל בחגים הוא מברך אותנו ונפגש כמה פעמים עם נתניהו. העיקר הוא לא שונא אותנו וגם לא נשיא מקסיקו בניגוד לונצואלה, צ'ילה וברזיל.
&nbsp
כשטראמפ החליט להעביר את שגרירות ישראל לירושלים ארגנטינה, מקסיקו וקולומביה נמנעו אבל גואטמלה היו בעד. צ'ילה וונצואלה תמיד שנאו אותנו כך שלא מפתיע אותי שהצביעו נגד.

faery18

New member
זה לא רק ארדואן יש עכשיו הפגנות ואלימות קשה נגדינו שם

בגלל העימות עם עזה. תקפו עיתונאים שלנו השפילו את השגריר שלנו שם, וארדואן שוב התחיל במתקפת קללות נגדינו. טורקיה היא מדינת טרור וארדואן הוא טרוריסט. עוד לפני שנים ביבי היה צריך לנתק איתם כל קשר אחרי המרמרה אבל לצערי זה לא קרה שילמנו להם מלא כסף בשביל שהם יפרו את ההסכם שוב ושוב וימשיכו לתמוך בחמאס בין היתר. מקווה שעכשיו נתרחק מהם לצמיתות.

לגבי טלנובלות טורקיות אני חושבת שיש להם קהל לא קטן בעיקר בגלל שלהרבה יש שורשים טורקיים, אז בזמנו טורקיה ממש כמו איראן הייתה מדינה שהיא ידידת אמת של ישראל. אבל עכשיו עם המצב כיום אין טעם לממן אותם ולהמשיך לרכוש מהם כשחלק גדול מהכנסות המדינה הזו הולך לאירגוני טרור. אני אישית גם ככה אף פעם לא התחברתי לסגנון/שפה ובטח לא למנטליות האלימה והפרמיטיבית שמתבטאת גם בסופים של הרבה טלנובלות שלהם. כמובן מי שאוהב זכותו אבל חצי ערוץ שיהיה דווקא טורקי? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה. מקווה שגם אצל ויוה בקרוב ישתנה הדיסקט

evglev1

Well-known member
מנהל
לא חצי אלא שלושת רבע מבחינת שעות

ושני שליש מבחינת סדרות. זה באמת מוגזם. אבל הבנתי גם בפורומים רוסיים שהסדרות הטורקיות תופסות תאוצה בעולם והם נרכשות גם ברוסיה, ובשאר מדינות בריה"מ לשעבר וגם בארגנטינה וברזיל ועוד מדינות באמריקה הלטינית.

לא חושב שיש למפיקים איזשהו קשר לשלטון, דווקא שמעתי ששחקנים נרדפו בגלל עלילות שווא. וגם שארדואן אסר לשדר את פטמגול בטורקיה, אולי משום שלרשע יש אותו שם פרטי כמו שם משפחתו של הנשיא ואולי מסיבה אחרת.

בכל מקרה הבנתי שבטורקיה העירונית מאוד מתנגדים לארדואן ובכפרית תומכים בו. ועכשיו יש רבים בטורקיה נגדינו, כמו גם לצערינו בכל העולם, אבל דווקא עם המרמרה היו כאלה שצייצו שמה אנחנו צריכים בכלל לעזור לפלסטינים, הרי הם עזרו לבריטים נגד האימפריה העותומאנית, אז שיוכלו את הדייסה שהם בישלו.

בכל מקרה עם ישראל מנתקת יחסים עם טורקיה אז היא צריכה לנתק יחסים גם עם מצרים וירדן שאמנם בנושא האיראני הם תומכות בישראל, אך בנושא הפלסטיני הם מאוד אנטי ישראלים.

faery18

New member
אוהד חמו והצוות שלו הותקפו באיזור חילוני לחלוטין

מצריים וירדן היו מדינות אוייב עד שחתמנו איתם הסכם שלום אז נכון אומנם זה שלום קר אבל ארדואן יותר תוקפני ומאיים משתיהן גם יחד. הוא פועל כדי לפגוע בנו, גינויים של מדינות כמו מצריים וירדן זה יותר מס שפתיים אסיסי לא סובל את החמאס. ארדואן תומך בחמאס ובניגוד להסכם איתנו הוא לא מגרש אותם מטורקיה. להיפך הוא מממן אותם. מה הטעם לשמר יחסים עם טורקיה שעושה הכל כדי לפגוע בנו הם שונאים אותנו. אנחנו לא צריכים להשפיל את עצמינו ולהגיש את הלחי השנייה כל פעם.

evglev1

Well-known member
מנהל
כשהייתי בנתב"ג לקראת טיסתינו לאוסטריה

שמעתי כשקראו לאנשים לעלות לטיסות, אז הייתה טיסה לאיסטנבול, וטסנו דרך אל על, כך שעדיין יש אפילו תיירות ישראלית לטורקיה.

למעלה