מישהו רואה נולד נראה לי שג'קו לוקח בגדול אני רק ע3ובה שהדיחו את מישל.... איזה רדודה אני .....
D dafgol New member 26/8/06 #1 מישהו רואה ../images/Emo41.gif נולד ../images/Emo35.gif נראה לי שג'קו לוקח בגדול אני רק ע3ובה שהדיחו את מישל.... איזה רדודה אני .....
מישהו רואה ../images/Emo41.gif נולד ../images/Emo35.gif נראה לי שג'קו לוקח בגדול אני רק ע3ובה שהדיחו את מישל.... איזה רדודה אני .....
D dafgol New member 26/8/06 #2 טוב החלטתי בעד מי אני למקום השלישי.....מאיה בכלל זה מעניין שאני מדברת עם ע3מי ..... קשה...קשה קשה....
טוב החלטתי בעד מי אני למקום השלישי.....מאיה בכלל זה מעניין שאני מדברת עם ע3מי ..... קשה...קשה קשה....
ע עדן של יובלי New member 26/8/06 #3 אני מתכתבת איתך, אז אין לי זמן לראות, האמת שרק את כוכב נולד 1 ראיתי כמו שצריך. האמת שהשבוע פספסתי את עקרות בית נואשות, את אוורוד, אז את לא הרדודה היחידה כאן...
אני מתכתבת איתך, אז אין לי זמן לראות, האמת שרק את כוכב נולד 1 ראיתי כמו שצריך. האמת שהשבוע פספסתי את עקרות בית נואשות, את אוורוד, אז את לא הרדודה היחידה כאן...
D dafgol New member 26/8/06 #4 חחחחחחחחחח זו הפעם הראשונה שאני רואה נולד , בעונות הקודמות לא ממש הבנתי את כוונת המשורר , העונה הזו אני מכורה חזק לזה וגם ללרקוד עם ים ומצד שני גם ל"אבודים" שזה אנטי תזה לרדידות שתוקפת אותי .... אני עם הלפטופ ככה שאני גם מול המחשב וגם מול ה ....
חחחחחחחחחח זו הפעם הראשונה שאני רואה נולד , בעונות הקודמות לא ממש הבנתי את כוונת המשורר , העונה הזו אני מכורה חזק לזה וגם ללרקוד עם ים ומצד שני גם ל"אבודים" שזה אנטי תזה לרדידות שתוקפת אותי .... אני עם הלפטופ ככה שאני גם מול המחשב וגם מול ה ....
ע עדן של יובלי New member 26/8/06 #5 טוב.... אני לא רואה לא את רוקדים עם ולא את אבודים, אבל מה דעתך על e.r? אני מתה על הסדרה הזו, אה כן וגם, האנטומיה של גריי, יש לי אי שם שריטה קלה
טוב.... אני לא רואה לא את רוקדים עם ולא את אבודים, אבל מה דעתך על e.r? אני מתה על הסדרה הזו, אה כן וגם, האנטומיה של גריי, יש לי אי שם שריטה קלה
D dafgol New member 26/8/06 #6 אני גם מכורה לאנטומיה של גריי מחכה כבר לחלק השני של הפרק ...לדעת אם ה תתפו3ץ.....ומה יקרה עם הלידה.... אהבתי גם את E.R אבל מזמן לא יצא לי לראות....
אני גם מכורה לאנטומיה של גריי מחכה כבר לחלק השני של הפרק ...לדעת אם ה תתפו3ץ.....ומה יקרה עם הלידה.... אהבתי גם את E.R אבל מזמן לא יצא לי לראות....
ה הכחול הראשון New member 26/8/06 #11 אני רואה לפי דעתי מקום 1 ג'קו מקום 2 רפאל מקום 3 מאיה אני היתי בעד מאור למרות שידעתי שאין סיכוי שיעלה
אני רואה לפי דעתי מקום 1 ג'קו מקום 2 רפאל מקום 3 מאיה אני היתי בעד מאור למרות שידעתי שאין סיכוי שיעלה
D dafgol New member 26/8/06 #12 מאיה עוד תפתיע ../images/Emo79.gif ג'קו באמת אני הייתי בעד מישל האמת יותר מאשר רפאל...