מישהו רוצה חתלתול?

מישהו רוצה חתלתול?

מצאתי לפני יומיים גור חתולים קטנצ'יק מתוק על הכביש המהיר בדרך אליי הביתה. הוא בריא וחמוד לאללה וישמח לבית חם. בגלל שיש לי 4 חתולים אצלי בדירה הפיצפונת, אני לא יכולה להחזיק עוד אחד. אז אני מחפשת לו בית. אם אתם מתלבטים, אני יכולה להגיד לכם מנסיון, שחתול הוא בעל-חיים אידיאלי לגדל בדירה שכורה, הוא לא צריך הרבה, קצת אוכל, מקום לעשות בו צרכים ופינוקים מדי יום. ומצד שני, כל כך כיף לחזור הביתה, כשיש מישהו שמחכה לנו ומוסיף תחושת חמימות. אז אם אתם רוצים גור חתולים קטן ומתוק, תשלחו מסר. אני אשמח למסור אותו לבית חם.

מקפיצה בשבילך ../images/Emo105.gif

ברוכה הבאה! ראיתי את התייחסותך לגיל בשרשור ההיכרות, ולדעתי זה ממש לא פקטור בעניין. מגורים עצמאיים זה תהליך למידה חוויתי שנמשך שנים רבות, ובבסיסו הלימוד וההיכרות עם עצמנו, מה שאנחנו אוהבים ומה שמתאים לנו. אני גם מטורפת על חתולים, ואני ממש מקווה שמישהו יאות לאמץ את הגור.

תודה, גם אני מקווה

שמישהו יירצה להוסיף חיים לדירה הטרייה שלו וייאמץ את החתלתול. (או שישמע שמישהו רוצה וכו' וכו'). את צודקת מאה אחוז, עצמאות זה משהו שנרכש בהדרגה, תהליך למידה ארוך אבל כייפי לאללה. ואם באיחולים אנחנו עוסקות, אז ברכות לפורום החדש, ושימשיך כמו שהתחיל.

newKiticat

New member
מקפיצה שוב!

הייתי לוקחת בעצמי- אבל מלבד כל החתולים שלנו- נוסף לנו כלבלב בזמן האחרון...... מטורפת על חתולים...

shosh14

New member
על חתולים ושכנים

אם כל כך כיף לגדל חתול בבית מדוע את רוצה למסור אותו? היה לי חתול פרסי משגע בדירה שכורה, קניתי לו "בית שימוש" הולנדי וחול, והוא היה פעם עושה שם את הצרכים, ופעם אחר כך עומד עם השטיח הקטן, מסתכל עלי,כאילו להראות לי "דוקא" ועושה על השטיח. היה חתול משגעת לכל מי שהצעתי אותו לקח בשמחה, אבל אחרי יומיים בא להחזיר לי אותו. דרך אגב אם מישהוא רוצה גורי חתלתולים משגעים לשכן שלי יש חתולה [או 2] שכל מספר חודשים ממליטה, אז בבקשה בואו וקחו אותם כי הם כבר נמאסו עלי. קחו גם את החתולות האמהות שלהם [וגם את השכנים] ושיהיה לכם לבריאות.

אני מוסרת אותו כי יש לי ארבעה בבית

ואני לא יכולה להחזיק עוד אחד בדירה הקטנטונת שלי. מצאתי אותו על הכביש המהיר, ולא יכולתי שלא לקחת אותו אליי. התכוונתי לכל מילה כשאמרתי שחתולים זה כיף גדול כשגרים לבד. הם נותנים תחושת חמימות בבית, והם "שותפים שקטים" לא עושים שום רעש, לא בלגן ולא משאירים כלים בכיור, לעומת זאת הם מה זה חמודים, משתוללים ומכירים תודה. אני לא רוצה להתייחס למקרה הספציפי של החתול שלך, כי אני לא מכירה אותו, אבל בעיות התנהגות אצל חתולים נובעות תמיד ממצוקה כלשהי אצל החתול, כך שאם היית שואלת בזמן אמת, ייתכן והיתה אפשרות לפתור את הבעיה. ובקשר לחתולה הממליטה תמידית, אפשר לפתור את בעיית ההתרבות חסרת השליטה ע"י ניתוח עיקור פשוט אצל כל וטרינר. עדיין חוזרת להצעתי המקורית - מישהו רוצה לאמץ חתול לדירתו הנחמדה? הנאה מובטחת, הגור מתוק אמיתי.

יש לי בעיה לאמץ אותו

כי אצל ההורים שלי (איפה שאני עדיין גרה) יש כבר 6 חתולים ושני כלבים, ויש גור נוסף שבקרוב יגיע אלינו מחוסר ברירה, שיש לו סיפור דומה לחתלתול שלך: מצאתי אותו זרוק על הכביש כשהיה בן 10 ימים בערך, לקחתי אותו לוטרינר שאמר שהוא בריא אבל בשביל שהוא ישרוד הוא צריך טיפול מאסיבי כמו של אמא. פניתי לשכנים נחמדים שהחתולה שלהם המליטה כמה ימים קודם לכן והם הסכימו שהוא ישאר אצלם עד שיגמל (החתולה קיבלה אותו מייד אחרי שחיככתי אותו עם אחד הגורים שלה), כי גם ככה יש להם 5 גורים למצוא להם בית. עכשיו הוא אוטוטו נגמל ואם אף אחד לא ירצה אותו אני אצטרך למצוא לו פינה אצלי, מה שיהיה די קשה (או שאני אקח אותו לדירה אבל לא בטוח שאני אוכל)

Benjamin Turner

New member
בן כמה הצעצוע?

איפה אתם גרים? האם יש לך אפשרות להעלות לכאן תמונה שלו? אני שואלת כי השכן שלי, חובב חיות מושבע (הכלבה שלי מעריצה אותו), מעונין בגור חתולים צעיר. לי עצמי יש גוריים בני ארבעה חודשים שאני מנסה ללא הועיל למצוא להם בית חם, אבל הוא לא רצה אותם מפאת גילם.

אני רק יכולה להעריך את גילו

לדעתי הוא בן חודש וחצי עד חודשיים. הוא ממש פצפון. כל כך קטן שאני כל הזמן מפחדת לדרוך עליו בטעות. לצערי אין לי מצלמה, אבל אפשר לקפוץ אליי לראות אותו או שאני יכולה להביא אותו לאנשהו באיזור המרכז. אני גרה במושב נווה ירק (ליד הוד השרון, קרוב לפתח-תקווה). את רוצה לשאול את השכן שלך? אני אשמח.

Benjamin Turner

New member
הום

זו יכולה להיות בעיה, כי אנחנו מנשר (ליד חיפה), ואני לא חושבת שהוא ירצה לנסוע עד להוד השרון בשביל "לקנות" חתול בשק (תרתי משמע). בכל אופן, אני אשאל אותו
פני בובה, אם תוכלי להעלות לכאן תמונות של הגורים, אוכל להעביר אותן אליו.

newKiticat

New member
האם הוא הגיע לשלב

שבו הוא כבר משחק או סתם בוהה ומידי פעם קופץ? האם עדיין יש איזון בין האיברים שלו (במיוחד בנוגע לאוזניים ואורך הרגליים)? האם הוא אוכל, שותה, מסתדר לבד? אוכל אוכל מוצק או עדיין בשלב החלב בלבד? בערך בגיל חודשיים וחצי-שלושה, הם מתחילים להתארך ברגליים ובאוזניים ואז הם נראיים קצת חייזרים...... ארוכים מידי.

למעלה