מישהו רוצה לבנות איתי אתר?...

ReBeLdE wEy

New member
מישהו רוצה לבנות איתי אתר?...

טוב אז הינה פרטים......כבר יש לי אתר שהתחלתי עם חברה שלי אבל היא לא רוצה יותר וזהוא בנוי בבום (גם שם תאמינו לי אפשר לעשות אתרים יפים)......והינה הכתובת : www.olsen-twins5.up.co.il אז תסתכלו ותחשבו אם בא לכם...... אני צריכה מישהו שיודע להשתמש טוב בתוכנות במיוחד ב- פיינט שום ואנימשיין שופ... אז מי רוצה?...

ReBeLdE wEy

New member
מישהו פה ראה את "הבית של סבתא"....

שזה עם התאומות כמובן!!! כשהן היו קטנות מה זה מאמיות!!! למה אף אחד לא מדבר על הסרט הזה?......לא ראיתם?...ראיתם?????לפחות תמונה או שתיים!!!!! אני הקלטתי אותו אבל איך אתם מצלמים תמונות מהטלויזיה?.....עם מצלמה דיגיטלית?

ReBeLdE wEy

New member
צריכה עזרה עם פיינט שופ!!!

איך מכינים בה את הספירלה שבתוך הרקע (שאני מכינה)? איך אני עושה רקע יפה ושקוץ כזה לאתר שלי?......ועוד.....בקשה מישהו יכול להכין לי תצלומים של העבודה הזאת......או להסביר לי באי-מייל או במסנג´ר?...פורפי!!!

ReBeLdE wEy

New member
מישהו יכול לע\ור לי עם פיינט שופ?

איך מכינים בה את הספירלה שבתוך הרקע (שאני מכינה)? איך אני עושה רקע יפה ושקוץ כזה לאתר שלי?......ועוד.....בקשה מישהו יכול להכין לי תצלומים של העבודה הזאת......או להסביר לי באי-מייל או במסנג´ר?...פורפי!!!

ReBeLdE wEy

New member
מישהו יכול לע\ור לי עם פיינט שופ?

JENNY2000

New member
היי

שמעי.. בניתי אתר לקמילה העונה לשם "הבית של קמילה" מקירה? אם לא הכתובת היא: www.kamila-israel.up.co.il אני אשמח לבנות איתך ת´אתר ואני מבינה נורה בפית שופ רו 7 (שמה בניתי אתר האתר) אז תעני לי יש לי אימייל: [email protected] אני מעדיפה שתגיבי פו ביי מטל

ReBeLdE wEy

New member
אם את רוצה אז בשמחה רבה!!!

נראה לי שאני מכירה את האתר שלך על קמי...זה האתר עם הטלויזיה והחדש של קמי כזה.....כשאת לוחצת על תמונה על הקיר (בחדר) אז זה תמונות של קמי וכשאת לוחצת על הטלויזיה אז זה תמונות של קמי מהטלויזיה... נכון? טו אז את רוצה להתחיל במשהו?.....אני עכשיו עשיתי שם עמוד תמונות של הסרט החדש "כשברומא"

Bla©k ¢At

New member
אני מבינה המון בפיינט שופ פרו ../images/Emo15.gif

אני גם יכולה להכין לך את מה שאת צריכה, צרי קשר במסרים.

ReBeLdE wEy

New member
אם את רוצה להצטרף למנהלי האתר את...

יכולה... אבל לא ממש הבנתי מההודעה.. את רוצה לבנות את האתר איתנו על אולסן או רק לעזור לנו במקרה שנצטרך עם העיצוב? אם את רוצה להצטרף את יכולה וגם אם את רוצה לעזור עם העיצוב אז תודה רבה את גם יכולה!!....חחח...

Bla©k ¢At

New member
מה את צריכה../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

עיצוב
תגידי לי, איזה צבעים, אפקטים(כוכבים, פרחים תמונות...) וכו´. אני ממש לא יודעת HTML אז אין למה שאצתרף.

ReBeLdE wEy

New member
את יודעת (או מישהו אחר) איך עושים..

נכון נגיד אני כותבת משהו באיזשהי תוכנה...ואני רוצה לעשות כזה זוהר מסביב לכתב או פשוט להוסיף לו אובי כזה יפה..... יש לך מושג איך עושים?... אמרו לי שלוחצים על neon (משהו כזה) אזל אני לא מוצאת..... מיהשו יודע? ובאיזה תוכנה זה עובד?

ReBeLdE wEy

New member
טוב אנשים אני יוצאת אז......

לשתי הבנות שרצו לבנות איתי את האתר אז כשתחזרו תכתבו לי לפרטי אם אתן רוצות.......אל תכתבו פה כי אלוהים יודע מתי אני יחזור.....חחח.....בי...

למעלה