מישהו רוצה להגיד שלום לריקוווו חחחחח תכנסו...

Nens333

New member
לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה לגוף שלך...

אני באמת פתוח וליברל, אפילו מאוד מאוד בקטע הזה, מקבל כמעט כל שריטה ושוני, אבל זה פשוט מוגזם מידיי... איך אפשר לקעקע ככה את כל הגוף, ולחיות רגיל? איך בכלל לוקחים את הסיכון הזה? ואם הוא מתחרט? אפילו קעקוע קטן אני הייתי מפחד לעשות, זה הרי לא יוצא מהגוף כמו איפור! אני לא יודע אם לפחד ממנו או לשבח אותו על האומץ.

GM1988

Well-known member
וואי קראת את המחשבות שלי ?../images/Emo2.gif

בדיוק צפיתי לפני שעה בקליפ BTW והתפלאתי מהדמות של הבחור שהצטלם שם עם הקעקוע, ורציתי להעלות פה את השאלה אם מדובר בקעקוע אמיתי או שזה איפור ...ופתאום אני רואה את הוידאו חח בכל מקרה, זה נורא מחריד לראות, ואני לא מבין איך הוא שקל בכלל את הרעיון ללכת לקעקע את כל הפרצוף שלו, כי הרי זה לא יירד, ועוד דבר מגעיל כזה לעשות לפנים שלך, אוי ואבוי

Nens333

New member
זה על כל הגוף שלו...! לא רק על הפנים! ../images/Emo2.gif

אני לא זוכר אם אמרו את זה פה בפורום או ששמעתי את זה במקום אחר, אבל הביאו את הבחור הזה לקליפ BTW כיוון שהוא כאילו שונה, מוזר, "לא נורמלי", וזה מה שגאגא רוצה לומר בשיר הזה- קבלת השונה, לא משנה נטייה מינית, מראה חיצוני וכו'...

GM1988

Well-known member
אההה.... אז עוד יותר גרוע../images/Emo153.gif

גם הזה שלו מקועקע ? זה מעניין לבחורה שתצא איתו - היא בחיים לא תדע איך הוא נראה ...

Nens333

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה מה שהוא בחר וזה מה שהוא אוהב, אז צריך לפרגן לו על האומץ ללכת על דברים בניגוד לנורמות ובהתאם לרצון שלו ולא של אחרים

GM1988

Well-known member
ברור שאני מפרגן לו.

אני רק אומר מנקודת מבט אישית, שאני לא בעד הדבר.

Nens333

New member
אז אותו הדבר אני...

לא הייתי עושה את זה לעצמי, אבל גם לא הייתי מונע מאחרים לעשות את זה, אם הבנתי אותך נכון

GM1988

Well-known member
בודאי. זכותו של האחר לעשות מה שבא לו.

מה שכל אחד מחליט, זה מה שהוא עושה. (מובן מאיליו).

Nens333

New member
לא חכם מצידה...

לזרוק ז'קט עור חלקלק ולאחר מכן לדרוך עליו עם עקבים

GM1988

Well-known member
אוי ואבוי, סטפני../images/Emo70.gifאת תשברי ככה את הראש../images/Emo122.gif

היא החליקה ודרכה אחרי זה על הז'קט, ככה שזה לא בגללו אפילו.

Nens333

New member
ועוד אחרי זה קמה ושרה כאילו לא קרה כלום! ../images/Emo2.gif

GM1988

Well-known member
ברור - Show must go on../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל זה פחות נורא מהוידאו ששיתפו פה וסטפני הייתה פשוט מעולפת כמעט על הבמה. לא ברור מה קרה לה באותו ערב, זה היה נראה כלכך רע, אני מקווה שזה היה חד פעמי.

GM1988

Well-known member
ואגב על הנפילות

הפעם הזו שהיא נפלה מהפסנתר, זה היה מפחיד ברמות! היא הייתה מאד קרובה לפגוע בעורף ראשה, ואם זה היה קורה, היא הייתה יכולה למות באותו הרגע או להתעוור ...תלוי במכה. זה איזור כלכך מסוכן להיפגע בו, ולמזלה היא פשוט הייתה ליד ולא קרה כלום.

Nens333

New member
זה באמת היה מסוכן, אבל לא יכולתי להתאפק...

כל כך צחקתי שהיא עשתה את ה"אווץ'" הקטן הזה אחרי הנפילה מהפסנתר...! זה היה כל כך חמוד ומצחיק בו זמנית!

למעלה