מישהו רוצה להזמין ביחד את הפילטר

נגה2222

New member
מישהו רוצה להזמין ביחד את הפילטר

למקלחת, מחו"ל? אול הזמנה משותפת תחסוך בעלויות. אני מוכנה להזמין אחד מה-2: 1. http://www.purewaterplace.com/index17_files/Page748.htm 2. http://www.wellness.com.au

נגה2222

New member
גיא ולימור, אנא, המלצותיכם לפילטרי

ראש מקלחת הכי איכותיים? כי אחרי בדיקה של הפרטים הטכניים של הפילטר של purewater, איני מבינה איך הוא פועל. נראה שהוא רק מסנן, בלי שום פחמן פעיל ושום דבר אחר. באם זה כך, זה יסלק רק גופים ולא את הכלור. האם מישהו מבין מהאתר איך זה הפילטר עובד מבחינה טכנית? וגם אשמח להמלצה ו/או האם מישהו יכול להמליץ על פילטר אחר שהוא מרוצה ממנו?

guybz

New member
תשובות לנגה

שלום נגה אכן כל הכבוד על ההשקעה במסמך והעבודה שהכנת. אך לדעתי העבודה שעשית מסיטה אותך מהעיקר. והעיקר הוא להגדיר לעצמך מטרה ראויה בנושא המים. קודם כל המחקר שלך מתבסס על מקורות לא אמינים בחלקם ואינטרסנטיים בחלקם. הבחור שכותב לכאורה בידענות על מקורות למים ופילטרים הוא בעצם אחד כמוך וכמוני שמשוטט באינטרנט והוא לא עושה לי רושם של מומחה בשום דבר. רק להתחיל מההצהרה הראשונה שלו שפלואור במצב אלמנטי (כלומר אטומי) הוא בגודל של מולקולת מים ולכן אוסמוזה הפוכה לא תעצור אותו. זה נכון אולי שפלואור אטומי לא יעצר על ידי הממברנה הזאת אבל זה לא רלוונטי כי אין פלואור אטומי במים. ואם יש כמותו אפסית וגם מה שיש יתרכב מידית עם כל חומר שהוא יבוא איתו במגע, למשל עם פחם פעיל. הבעיה איננה עם פלואור בצורה אטומית אלא עם מלחי פלואור או במקרה הקיצוני שגם הוא לא רלוונטי עם חומצת פלואור. בקיצור לדעתי הבחור מקשקש. שנית פחם פעיל כן אמור לעצור פלואור מכל הסוגים ובודאי פלואור אטומי או חומצת פלואור. הבעיה השניה היא שנכנסת לסחרור שהוא עובר קיל בנושא הזה. העיסוק שלך גובל באובססיה. גם אם הילד שלך רגיש למים, וזה בעצם אומר רגיש לכלור במים, זה לא אומר שצריך להקצין עד כדי כך. אני ממליץ לך שוב ( זו פעם שלישית שאני כותב בפורום הזה את דעתי שבה אני גם נוהג עם משפחתי)- לטפל רק בפחם פעיל ופילטר מיקרוני. שום אוסמוזה הפוכה ושום פילטר מתוחכם. פשוט לא צריך את זה בארץ. ההכלרה הורגת את כל האורגניזמים, הפחם פעיל סופח את הכלור (הטעם החמוץ של המים) ואת המתכות הרעילות ואת הזיהום החלקאי (זרחות למיניהן) והפילטר המיקרוני מסנן את רוב המוצקים המרחפים שעשוים להיות רעילים. זה הכל. תעזבי את כל היתר, זה שטויות. לדעתי. לגבי בקבוקי פלסטיק אני חוזר ואומר- אין בעיה עם פוליקרבונט והוא לא יכול לפלוט BPA. בוודאי שלא הפוליקרבונט המשמש ליצור מוצרי מאכל ושתיה. למעשה כל אדם על כדור הארץ אכל או שתה או קיבל עירוי דם ממיכל שעשוי מפוליקרבונט. כל עוד לא מחממים אותו מעל 100 מעלות אין שום בעיה. במקרה זה לדעתי מרקולה פשוט מגזים במלחמתו בפלסטיק. יכולה להיות בעיה עם PET שמשמש לבקבוקי משקאות קלים בחימום. אוקי- בגלל זה לא עושים מ PET מיכלים לחימום. החימום בשמש זה שטויות. לגבי השריטות- גם קשקוש. אין שום בעיה לבלוע חלקיקים של הפלסטיק הזה, גם פוליקרבונט וגם PET. שניהם יעברו את מערכת העיכול ויצאו מצד שני. פוליקרבונט הוא ביוקומפטבילי (תואם רקמות ביולוגיות). במכונת לב ריאה, המכשיר שמחמצן את הדם עשוי מפוליקרבונט ואז הוא בא במגע ישיר עם דם שהולך לכל הגוף בזמן ניתוחי לב. ואין שום בעיה עם זה. כל המלחמות נגד הפלסטיק מקורן במלחמת אינטרסים בין יצרנים וקשה לך מאד לבור את המוץ מהתבן. ואני אומר לך שהרוב זה מוץ. הבעיות העיקריות עם פלסטיק אינן במקום שאת מצביעה עליהם. מיכלי מזום מפוליקרבונט וPET בטוחים לחלוטין לשימוש במסגרת היעוד שלהם. אני מנסה לתת לך עצות על סמך הכרותי הטובה גם עם עולם המים (והתיעצתי עם מיטב המומחים לטיהור מים בארץ) וגם עם הכרותי הטובה מאד עם עולם הפלסטיק שבו עסקתי באופן מקצועי הרבה שנים. בהצלחה גיא

razgalili

New member
אז ככה

פעם באה אישה לרבי, אמרה לו "רבי רבי, בעלי ברח ממני עם אשה אחרת, האם הוא יחזור?" הסתכל הרבי בספרים, עשה חישובי קיצים, ואמר לאישה "בעזרת השם תוך שבוע בעלך חוזר אלייך" יצאה האישה מבית הכנסת, וביציאה פגש אותה השמש של בית הכנסת ואמר לה "תשכחי מבעלך, הוא לא יחזור" אחרי חודש חזרה האישה לרבי, אמרה לו "רבי רבי, בעלי ברח ממני עם אשה אחרת, עבר כבר חודש, האם הוא יחזור?" הסתכל הרבי בספרים, עשה חישובי גימטריא, התיעץ עם קולות שמימים ואמר לאישה "תוך שבועיים בעזרת השם בעלך חוזר אלייך" יצאה האישה מבית הכנסת, וביציאה פגש אותה השמש של בית הכנסת, הסתכל עליה ואמר לה "תשכחי מבעלך, הוא לא יחזור" האשה לא יכלה יותר לסבול: "מי אתה ומה אתה שתחלוק על רב גדול בתורה? הוא אומר בעלי יחזור איך אתה מעיז לחלוק עליו?" אמר לה השמש "גברתי, הרבי איש קדוש, מסתכל בספרים ונותן תשובה. אני מסתכל עלייך. בעלך לא יחזור אף פעם". (זה היה הפנצ'ליין) ולהבדיל גיא, אתה מסתכל על הנושא מנקודת מבט של איש מקצוע שמסתכל על המידע שיש לו וקובע שלא יכול להיות שאף אדם חוץ ממקרים קיצוניים ובלתי סבירים בעליל, יסבול משימוש בפלסטיק. אנחנו לא מסתכלים בספרים, אבל יצא לנו לראות הרבה בני אדם שסובלים מרגישויות כימיות. זה נכון שחלק מהם קוקו על כל הראש אבל זה לא משנה את העובדה שכולם לא מוכנים לגעת במים שעמדו בפלסטיק, וטוענים בתוקף שהוא מפריע להם ועושה אותם חולים. מדובר באנשים בוגרים שיכולים להביע ולתאר את מה שהם עוברים ושסובלים מסט בעיות רפואיות מאד דומה להרבה ילדים בספקטרום האוטיסטי (כולל תופעות נוירולוגיות שונות). הילדים שלנו הם בדיוק המקרים הקיצוניים והבלתי סבירים בעליל. לחלופין אני חושב שצריך להכיר בזה שהמים, כמו האוכל הבגדים והבית שבו הילד חי, לא יכולים להיות נקיים לגמרי, ושאנחנו נאלץ לעשות פשרות. אנחנו חיים בעולם מזוהם וזהו. כאשר מדובר במים לשתיה ולרחצה, למי שמרגיש שההשפעה של המים על הילד קריטית, לעקוב אחרי ההמלצות של תמי, שמבוססות על הנסיון של אנשים עם רגישות כימית. זו הפשרה הכי סבירה שאפשר להגיע אליה.

למעלה