מישהו רוצה להחליף חולצות?

מורתיר

New member
אני מאלון...פ"ח..

אני רוצה להחליף חולצה של יום צופה... מה זה ספיירים???

אני, יש לי חולצות (גם כפולות) של

מלא שבטים... איזה שבט שבא לך: מכבים מונוסון, עמית שוהם, אופק רעות, ארנון חולון, יעד ראשל"צ ועוד... מה יש לך? נועה.

מורתיר

New member
אין לי יותר מידי חולצות...

בעיקר של שבט אלון פרדס חנה... שלחי לי במסרים את רשימת השבטים שיש לך (בבקשה...אני מנומס.. :)

bruinen

New member
ברור שאתה מנומס אתה טולקינאי!

באיזה צבעים יש לך?

מורתיר

New member
מה הקשר? NM

יש לי חולצת מח"צ כחולה, חולצת שכב"ג (סמינר) שחורה, וחולצת יום צופה סגולה..מה יש לך?

איך אתם מסוגלים

להחליף ככה חולצות... אני כל חולצה שיש לי יש להם ערך היסטורי אבל בגלל שהייתי מחסנאית יש לי את כל חולצות השבט וגם את חולצת חלוץ הנהגה כפול... אז אם בא לכם חולצות של שבט ערבה או של הנהגת ירושלים.. פנו אליי. יש לי גם חולצות של בית הכרם להבות משואות אלון מצדה ושל קורס חמישיות 99 (שאותם "קיבלתי" מסיבוב חולצות) אז יש לי רק אחת מכל חולצה!

אם כבר מדברים על חולצות...

יש לי שאלה לשבט מצדה... למה לעזאזל רוב החולצות שלכם הם בצבע צהוב? בסדר הבנו זה הצבע שלכם... אבל... לא נמאס? זה לא מעיק? חלאס!!

דניאל זה לא מדוייק

אוקי אז היו לנו איזה כמה צהובות אבל כל צהוב זה צהוב אחר! השנה היה לנו כזה בהיר מגניב....(שאותה מי שרצה קנה מניר במחנ"ק...חחח...) ושנה שעברה זה היה מין כתום כזה השנה בכלל הייתה לנו חולצה לבנה! (אייייייכס)

גם אצלנו זה ככה - כל החולצות ירוקות

וכל שנה הירוק נהיה מזעזע יותר ויותר... משנת 94 (חוץ משנתיים) כל החולצות מחנ"ק ירוקות... בעעע... וגם רב החולצות של הטיולים ושהגדודים סתם מוצאים - ירוקות... וזה נימאס, וזה מגעיל אבל זה מה יש
נועה.

למעלה