מישהו רוצה להצטרף אלי לקניה של GO גדול?

ארמורגם

New member
מישהו רוצה להצטרף אלי לקניה של GO גדול?

GO במשקל 7.3 ק"ג, קיבל ציון 100 אצל דימיטרי, מחיר 41 ש"ח לק"ג בגג-לחיות.
אני מעוניין בחצי מהכמות, כך שאני מחפש מישהו שרוצה להשתתף איתי בקניה.
באיזור השרון, מגיע גם לחולון.

DAHUJI

New member
האוכל טבעי לעוף הזה הוא אוכל BARF, והוא מתוצרת "ביודוג".

אם לא הכרת, לא ידעת ולא נתקלת בעבר - הנה הקישור למי ומה ולמה זה ביודוג.
לגבי מה זה BARF, זו האכלה טבעית. תעשה גוגל.
שים לב שהיה די קל לזהות מהקישור שנתת שמדובר ב"ביודוג" לפי השם של התזונאית סוזן לאוטן (שו הדה בכלל?), ולפי המחירים והמשקלים. אז זה הם.
יש לך פה את המוצרים והמחירים והם גם מציינים שחלק מהמתכונים שלהם מתאימים גם לחתולים (כתוב באתר >>לחתולים ניתן להזמין ללא בטטה וביצים>>).

דמיטריגו, שאלה- למה את טוען שהקישור של לובינסקי למוצר של ה- !GO חתול עוף בפטפלנט ב- 38 ש"ח/ק"ג זה למוצר נחות?... רק מתעניין.
ממה שמופיע באתר של !GO זה נראה מזון די טוב (אולי התכוונת שביחס למחיר שלו הוא לא שווה את ההשקעה?)... למרות שמאוד מוזר לראות מרכיב סתום שם כמו "אורז לבן מלא".

ארמורגם

New member
לגבי BARF של ביו דוג

קראתי באתר שלהם שלא מומלץ להאכיל גם במזון שלהם וגם במזון יבש, כי המזון היבש מאט את תהליך העיכול, מה שיכול לגרום למזון הטבעי להתחיל לפתח חיידקים. אם מאכילים במזון טבעי באופן בלעדי, אז הוא לא נשאר מספיק זמן בקיבה בשביל שהם יתפתחו לכמויות מסוכנות.
&nbsp
קשה לי להתחייב להאכלות מסודרות. כיום ישנו מזון יבש זמין תמיד. מה גם שחתולים אוהבים לנשנש במהלך כל היום, ואם אעבור לארוחות מסודרות, אולי היא תהיה רעבה בין הארוחות?

dimitrygo

Active member
מנהל
זו גירסה נחותה של GO, לא משהו שכדאי לקנות במחיר הזה

Yukita

Active member
מנהל
יש כמה גרסאות של Go

ולא כולם קיבלו אותו ציון. הכוונה היא שאם כבר משקיעים את הכסף בתוצרת הזו, אפשר כבר ללכת על מה שהמרכיבים שלו נמצאו איכותיים יותר (על פי הניתוח לפיו הורכבה הרשימה של דימה). גם אני בחרתי את האיכותי על פי המדרג הזה.

galalon123

New member
אוי וויי, נראה לי אני (ואולי עוד כמה) לא הבנתי נכון

הוא רשם שעוף, הודו וברווז זה בדירוג הכי גבוה. אני אישית חשבתי שזה כולל גם את הטעם עוף בנפרד ולא רק השק שמשולב בו את כולם יחד. לצערי קניתי את העוף הפעם. איזה באסה :(

DAHUJI

New member
טוב, נראה לי שגם אני התבלבלתי

והאתר של פט-פלנט לדעתי עוד יותר מבלבל כי קשה לעשות בו חיפוש ראוי לפי חברות וחתכים שונים...

אז אם אני מבין מכם נכון, לפי הרשימה של דמיטריגו, ה- GO! REFRESH + RENEW בטעם עוף (7.3 ק"ג) הוא פחות איכותי מה- GO! FIT + FREE Grain Free Chicken, Turkey + Duck בטעם עוף/ברווז/הודו (7.2 ק"ג)...
כן?

למעלה