מישהו רוצה לעדכן אותי...

MiZeGoogle

New member
מישהו רוצה לעדכן אותי...

לגבי זה : 2pm - 3pm : Oprah The Next Big Thing With American Idol's Simon Cowell TEN Talk Show (USA) American Idol's Simon Cowell reveals the inside story about what's really happening between him and Paula Abdul. And, it is your turn to judge Simon. He talks about his personal journey to discover some of the best voices in the world. Plus, Oprah's new designer find. Tom Cruise and Elton John are big fans... Joss Stone's Oprah show debut. Today's Oprah! וזה נלקח מהאתר הזה: http://www.yourtv.com.au/

shavitlavi

New member
יש קישור לתוכנית של אופרה

עם סיימון, בשרשור "רשות השידור" (בדף 2). ראיון נחמד, שווה צפיה.

MiZeGoogle

New member
אני דווקא כל הזמן ברקע...מוודאת

שהכל עובד!! כל עוד אתם מסתדרים הכל סבבה בשבילי...אני נהנית מאוד מהפורום הזה! ובכל אופן את עושה יופי של עבודה! אגב, אתם יודעים שהאייטם הגדול בארה"ב, זה לדפוק את סיימון ולבחור במי שהכי גרוע לדעתם - אנתוני פדרוב. הם טוענים שלא משקיעים בפרסום של פנטזיה, ולכן הם כועסים על סיימון ורוצים לדפוק את החברה של התקליטים שלו. יש ממש התאגדות שלמה בנושא הזה: איך נדפוק את סיימון.

MiZeGoogle

New member
באמת שיעזבו אותו כבר!!!

הרי הוא הכוכב האמתי של התוכנית?! לא?! ממילא סיימון כבר אמר שזו כנראה העונה האחרונה של התוכנית.

נועה167

New member
באמת??

אוףףף חשבתי שיהיו עוד הרבה!! :(:(:( זה כל כך לא נמאס.. כי כל פעם יש אנשים חדשים וכו'.. בטוח זאת העונה האחרונה??

Fairywitch

New member
אני לא שמעתי כזה דבר. וחוץ מזה-

עם הרייטינג שיש להם- לא נראה לי שהם ימהרו להוריד את התכנית.

14מתן

New member
זה היה לבחור ב....../images/Emo58.gif

סקוט יש כזה אתר vote for the worst אני חושב סתם לידע כללי יש שם כזה סקר גדול של מי אתה הכי שונא ובמקום האחרון (יענו שיש לה הכי פחות שונאים) נמצאת ג'סיקה

Fairywitch

New member
השנה היה פוטנציאל ענק-

וההדחות היו דפוקות והרסו את כל הפוטנציה

למעלה