מישהו רוצה לקנות בגדים של מק ואש?

• פותח הנושא 0rin
  • פורסם בתאריך

0rin

New member
מישהו רוצה לקנות בגדים של מק ואש?

אשלי אולסן, הבלונדה שבצמד, לא מסתפקת בליין בגדים לילדות ורוצה לפרוץ לעולם המבוגרים. הליין יקרא "The Row". יהיה מעניין לגלות אם הטעם של התאומות בבגדים חסרי צורה, דמויי שק וגדושי אביזרי אופנה יתקבל בברכה על המסלול. זה לא הכי משנה... היא יכולה לעצב בגד מדשא ועדיין תמכור אותו כי היא אולסן. ומה הקטע שלה עם הפוזות? היא מתמרנת בין פוזת ברווז לפוזת קוף? (לקוח מפאפרצי בלוג)

0rin

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אשלי לא נראית טוב בכלל

mayosh4

New member
אויי מיי גאאאד

1. האודם האדום והצועק הזה מכוער מוות!! הבגדים בכלל לא יפים.. והפוזות גם... 2. זה בגדים רק שלה? בלי מק? -..לאן הן היגיעו? איפה התינוקות\ילדות\נערות החמודות שהכרנו פעם? למה הן מתלבשות ככה?... מה נהייה מהן? :(:(:(

0rin

New member
../images/Emo4.gif

1. צודקת לחלוטין! 2. ת'אמת אין לי מושג.. נדמה לי של שתיהן, לא בטוחה ב-100% - גם אני תוהה לאן הן נעלמו...ולמה הן מתלבשות ככה.. מה נהייה מהן? נראה לי שכל הפרסום מגיל 0 הרס להן את החיים... אף פעם לא היה להן פרטיות ויכול להיות שזה השפיע עליהן מאוד חזק.. וזה מתבטא בבגדים הגדולים שהן מסתירות את עצמן

cinderellaaa

New member
אויש...

אלו התמונות שרציתי להעלות אבל היה בעיה במחשב... היא נראית נורא. בחיים לא ראיתי את אשלי ככה. ואני לא בטוחה שזה האודם כי יש לה המון תמונות עם אודם אדום ודווקא היא נראית מעולה. משהו בפנים מוזר אצלה. אולי בלי הדגשה שחורה בעיינים?? וגם השיער עם שביל באמצע מוזר כזה. והמבט הזה שלה! שתחייך קצת! היא נראית חולה. ויש עוד תמונות מארוע נוסף שהיא נראית גם כן זוועה. לעומתה מרי קייט בתמונות החדשות נראית טוב.

mayosh4

New member
לפי דעתי...

שתייהן לא במצב "פריחה" בחחיהן, יש להן גוף מדהים פנים מדהימות ובכל זאת הם תמיד לובשות את הבגדים והאיפור הלא נכונים שעושים מהן משהו לא ברור.. וגם אני חושבת שיש להן קצת מראה חולה.. ובקשר למק- התמונה הזו היא מראיון שאגב אשלי ניראתה בו ציין! אבל בטקסים הן נוראיות!! טוב לא תמיד תמיד.. אבל בדרך כלל, יש להן "יציאות" לפעמים..

למעלה