מישהו רוצה לקנות שמירה?????

שקדי

New member
מישהו רוצה לקנות שמירה????? ../images/Emo88.gif

הערב אני שוב בשער הישוב וזה זורק אותי לימים בהם המושג לקנות שמירה היה די קורץ אבל נחשב ללא בסידר....לא מוסרי פעם הציעו לי אלף שקל תמורת שאוותר על חופשה של 4 ימים בלבנון וכמעט התפתיתי .....זה היה אז המון כסף אז אולי מישו בכ´´ז מוכן יאללה זרקו הצעות...................

שקדי איזה פראייר שלא לקחת את

את האלף שקל בשביל להישאר עוד 4 ימים בלבנון באלף שקלים האלה יכולת לקנות מלא דיסקים ומתנות לבנות שזורקות אותך כל פעם מהמחשב....בנות גידלת והן פשעו בך... אי אי אי

השקד שקדי בארץ אהבתי פורח

למה שלא ניכנס לעוד פורומים של אקטואליה , כולנו, ארבעתנו אתה אני 11 ואשור, בתפוז, במעריב, בווי נט? הסיבה שאני נכנסת לאקט.באורט היא בגלל שכל הזמן יש שם אנשים און ליין צ´טים עד היום לא עשיתי אף פעם לא נכנסתי לצ´טים, גם מסיבות טכניות, כשניסיתי, לא הצלחתי אז בשבילי אקטואליה זה כמו צ´ט תמיד יש עם מי לדבר מצד שני כל הסרחון שם מבריח אותי שוב ושוב מה אתה אומר? מה אתם אוכלים ביום שישי? חומוס פלאפל וטחינה כמו אצלנו? וסלטים? התכוונתי, עכשיו, בצהריים?

שקדי

New member
עם המעט זמן שיש לי.................

אני גם ככה בקושי מגיע למה שיש באקטואליה די צמצמתי נוכחות בגלל הסיבות שמנית אולי פעם לכשירחיב נפרוץ למקומות חדשים

11a2

New member
מאדאם יקרה,הרעיון שלך למעבר לפורום

אקטואליה אחר די מתאים לי, אבל אני רואה שנהפכת לכוכבת שם, במעמדך החדש שם את זו שצריכה להגן עלינו, ואני מציע לך לא להיות מוטרדת מנושא איקרית ובירעם, זה שלנו....וזה גם כן.....

שקדי

New member
היתה לי בעיה קשה מאדאם........... ../images/Emo66.gif

מכיוון שהייתי שם מפקד הצוות וזה נראה לי לא טוב והוא באמת נורא רצה אבל הרגשתי שאני שומר לך על הבית וכובד האחריות גבר........

שקדי, אפרופו שאלתי היום בארוחת

צהריים כדי לדעת במדויק לגבי אדמות איקרית ובירעם אז ככה - לסאסא יש הרבה אדמות של איקרית או בירעם, אדמות חקלאות ומטעים אבל הקיבוץ כידוע לא יושב על אדמה שלהם (כי היה ישוב הרי בשם סעסע) ולברעם יש מטעים וכו, אדמות שלהם שני הקיבוצים כבר אמרו כמה פעמים שהם מוכנים להחזיר את האדמות אבל זה לא תלוי בהם , זה תלוי בממשלה, אם היו מחזירים את התושבים כמו שכבר הבטיחו ושיצאה בשעתו החלטת בגץ אני מניחה שהיו מטפלים גם באדמות האלה אני מרשה לעצמי להעלות את זה פה כי זה גם קשור לעבר - נוסטלגיה לא נעימה אבל עדיין דברים מהעבר הכואב....

שקדי אתה מוזמן אלי לבקרני וגם באגם

החי שלנו עם האגם וסירות הפדלים והברווזים והדגים והחיות יחד עם כל ילדותיך וילדיך.... נראה לי שיהיה ממש כיף אתכם אגב, הבן שלי עושה את הופעת הפרידה של הלהקה שלו היום אפרוק למי שרוצה לראות את האתר שלהם WWW.AFROCK.COM אני עצובה לאללה כי נקשרתי נורא בשלוש שנים האחרונות ללהקה הזאת והם מתפזרים בגלל הצבא ושנה שלישית הבן שלי כתב המון שירים והלחין והוא זמר וגיטריסט ויש לי הרגשה קשה וכואבת ועצובה של סוף ושל סתיו ושזכיתי לשעות נפלאות כשבאתי לחזרות וראיתי איך הם עושים מוסיקה והתגאיתי בבן שלי ובהם אפילו שהמון פעמים הם עשו רעש נוראי כי הם רוקיסטים אבל היו להם גם המון שירים שקטים וליריים אז זהו הלב שלי כבד אתמול בלילה עשיתי להם ספגטי ויין והם צפו בסרט מצחיק בזמן שאני התמכרתי לאינטרנט החדש בבית שלי...

אטיוד5

Active member
250 ש"ח ללילה

אני שולח לך את השומר הסידרתי שלנו. התברר לי באסיפה של האגודה החקלאית במושב לפני מספר שנים שקיים "חוק שמירה במושבים". כלומר, חייבים לשמור לפי חוק. בין אם זה יישוב ספר או כפר אז"ר. ומשנתרבו הפריצות התכנסנו והחלטנו ברוב קולות לבצע שמירה פנימית. כלומר, נגן על עצמו, עבודה עברית, חומה ומגדל וכו´. וגם נחסוך את דמי השמירה של חברת השמירה החיצונית. מה יכול להיות יותר חלוצי ולוחם? עד מהרה נוכחנו שזה לא כל כך עובד. חברים לא הופיעו תמיד למשמרת ועוד צרות למיניהן. ואז קם היזם הציוני הדגול, נקרא לו יצחק שמרוני, לתפארת המליצה. הוא הציע החלפת שמירה תמורת 250 ש"ח ללילה, והפך בין יום למליאן. בתום 3 חודשים לסידור המהולל הזה, וכמה פריצות נוספות, הסתבר שגם יצחק שמרוני עשה צחוק מהשמירה, כפי ששמו מעיד עליו. או אז קראנו לקרביים באמת, הלא המה "צוות 3", ששומרים עלינו מפגע רע מאז ועד עולם תמורת סכום סמלי לחבר המושב, קרוב ל 80 ש"ח לחודש. צוות 3 הוא עבודה עברית למופת, וכולם מחוברים למוקד שלהם שזאת נערה עברייה שחולשת על צוות של עולים חדשים מרוסיה ואתיופיה. קיבוץ גלויות מופתי. נפל לך הרובה תוך כדי שעמום הקריאה? 4 שעות שמירה הלילה, זוז. זווווווווז. נוע, זוע.

11a2

New member
גם בישובנו נשברנו,והיום יש שומרים

בשכר,גם שיטה זו לא כל כך מוכיחה את עצמה,

שקדי

New member
ידידי בעל השם המוזר בוא לעזור......

ואגב האם קראת את הודעתי מאתמול על יורם היינמן ז´´ל?????

11a2

New member
אכן שקדי ידידי,יורם היינמן ואני

היינו יחד בצוות כ-25- שנים, יורם היה לוחם,צנחן,איש אדמה מנעוריו,מלח הארץ. והוא ידע מה שהוא עשה,הוא תמיד אמר שהוא לא יגיע למצב כזה בהכרה. יהי זכרו ברוך, עם בוא הידיעה על מותו,הראתי לבני משפחתי את התמונות המשותפות חלקם עוד מלפני ששת.

שקדי

New member
יהי זכרו ברוך ידידי בעל השם המוזר.. ../images/Emo39.gif

בית השיטה התברכה תמיד בלוחמים מעולים ומסורים ושילמה במיטב בניה בעבור שנחיה כולנו בביטחון שבת שלום ידידי.............

עיניים

New member
לפחות

לדבר טוב אחד "הם" גרמו לנו - ייצור מקומות עבודה.... לא רק במושבים, בשכונות,בבנייני ציבור ובקניונים - היום רואים אותם גם בבתי קפה...

שקדי

New member
סיפור על מכירת חודש שמירות......... ../images/Emo66.gif

פעם שירתתי כמה חודשים בבסיס חיל הים באילת ויש לי המון סיפורים משם.....לא להערב עכ´´פ היו שם מילואימניקים שהיו באים לחודש של שמירות אחד מהם שעסק בתיירות וזמנו היה מאד יקר לו לקח את אחד הסמלים המקומיים נתן לו בוכטה של כסף ועשה אותו אחראי על השמירות שלו כלומר הנ´´ל היה אחראי שכל לילה מישהו אחר ישמור במקומו והוא נסע צפונה למקום עבודתו ומגוריו והיה בא פעם בשבוע לראות שהסידור מתנהל כתיקנו וכולם יצאו מרוצים וטובי לבב ובנימה מהורהרת זאת אפנה לי אל משמרתי בשער עד עשר........

עיניים

New member
סוחר -

נשאר תמיד סוחר.... ונראה שלא שיעמם לך בשירות הצבאי - מלבנון עד אילת.....
שמירה נעימה!

למעלה