מישהו רוצה עוד הפצצת קליפים??

tamir r

New member
מישהו רוצה עוד הפצצת קליפים??

יש לי את כל הקליפים של נלי פורטדו (טוב... למי אין !?!??) ואני יכול לעשות עוד הפצצת תמונות. יש עוד מישהו שרוצה הפצצה של אחד מהקליפים?? (ראיתי ש"הטופ מודל הבא" ממש ממש ממש מת על Promiscuous.............. נראה לי שאני אעשה הפצצה PROMISCUOUS גם בגלל שהטופ מודל הבא רוצה
וגם כי זה הקליפ השני הכי יפה שלה.....
)

חחחחחחח בקשה תעשההההההההה!!

אתה חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

tamir r

New member
איזה התלהבות....

מבטיח מחר פרומיסקואס ומחרתיים אול גוד ת'ינגס (גירסת USA שפי אלף יותר יפה...!!) אחרי מחרתיים-מן איטר

tamir r

New member
חחח..... ../images/Emo6.gif

לוותר ???? טוב יש עוד קליפים...... לבחירתכם!!!

tamir r

New member
טוב....

אז לא..... אבל אפשר כמה שירשורים!! בלי דאגות!!!

שקט את חחח!

תכלס מה זה בא לי לעשות ככה גם לג'ניפר לופז..! על PLAY ן ALL I HAVE יווווווווו מושלם הפצצת תמונות... אבל הפורום שם מה זה מת :( עם כל האהבה לנלייייייייייייייי אין על הקליפים של ג'יילו המושלמתתתתתתלמת למת למת למתתת

tamir r

New member
אני יכול לעשות שם.....

אבל אף אחד לא יסתכל חבל על המאמץ...

למה יש לך מכל הקליפים של ג'ניפר??

אם יש לך של PLAY באיכות טובה אני בא אליך לבית ושודד אותךךךךךךךךךךךךךךךךך יש לך???!

tamir r

New member
אני יכול להוריד באימיול

ולעשות קישור להורדה באתר שקוראים לו RAPID-SHARE.... רוצה???

tamir r

New member
תקשיבבב....

הורדתי גירסה באימיול שהיא לא מצונזרת....... בגלל שאני לא מכיר את השיר אני לא יודע אם הצנזור הוא בקליפ או בשיר..... אם בשיר ין שאין בעיה אבל אם בקליפ............... לא נראה לי שתרצה........

tamir r

New member
תקשיב.....

האימיול נסגר לי בלילה........ מצטער...... אני אנסה להביא לך את זה מחר........ (בתקווה שזה ירד
)

לאכפת לי מה מי מו למה

כל עוד זה קשור לקליפ לפלאיי זה ק=ד=ו=ש תשאל את חן זה נושא רגיש אצלי.... דחוףףףף תעלה...

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gifכפרעליךךךךךךךךךך

חחח לא הכרתי את זה !!! אזה אושרררררררררררררררררררר תודה 100ממתתת צ'לי...!! מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היאאאאאאאאאאאאאאאא בקליפ הזהההההההההההההההההה

למעלה