מישהו רוצה שלוש בום?

Silver Fox

New member
מישהו רוצה שלוש בום?../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

למען האמת זה שבע בום, אבל בפורום אין מקום אז נתפשר על שלוש^_^ למי שלא מכיר - אומרים את כל המספרים מ-1 עד 30, אבל כשמגיעים למספר שהוא כפולה של שלוש או שיש בו את הספרה שלוש (כמו 13 או 23) אומרים בום. אז יאללה, אני מתחילה - אחדדדדדד!

KagomeSama

New member
שתיים../images/Emo70.gif

ואני דווקא בעד לשחק בום-שלוש. אומרים בום על כל מספר שהוא לא שלוש או כפולה של שלוש, או שיש לו שלוש. או שנשחק שלוש-בום-בום-שלוש. אומרים בום על כל מספר שהוא שלוש, כפולה של שלוש או שיש בו שלוש, ועל כל מספר שהוא לא שלוש, או שאין בו שלוש או שהוא לא כפולה של שלוש. שלושלושלוש שלוש שלוש שלוש. מילה מצחיקה. שלוש. שלוש שלוש. *ענת מתחרפנת סופית* שלוש שלוש שלושששששש |שלוש|

Silver Fox

New member
לא הבנתי../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

אז בואו נתפשר על שלוש בום וזהו^_^

MadSheep16

New member
אקס?!

ענת?! את בטוחה שאת לא אקס בתחפושת של מישהי שקוראת לעצמה ענת?! (לילך.... הכנסתי אותך לפ"פ שלי {ראי פורום פאנפיקים\ רומח הדרקון}) רוצה לחמניית קינמון או שוקולד?

MadSheep16

New member
ארבע

ואני דווקא הבנתי... זה כמו שלוש בום רק הפוך.... אומרים: בום (אחד) בום: (שתיים) שלוש בום בום בום שש בום בום תשע בום בום שתים עשרה שלוש עשרה וכו' וכו'...

KagomeSama

New member
נכון! ../images/Emo42.gif|שלוש|

ושלוש בום - בום שלוש זה כמו שלוש בום ובום שלוש ביחד. לדוגמא: בום (בחד) בום (שתיים) בום (שלוש) בום (ארבע) בום בום בום וכן הלאה.

KagomeSama

New member
במסר ששלחתי לך היה כתוב...

א) שאני לא יודעת, לא יצא לי להיות יפנית. ב) אין לי מושג מה הדת שלהם... ג) זהו.

MadSheep16

New member
אני חושבת ש...

עד מלחמת העולם השנייה הם היו בודהיסטים... (באינויאשה כל הזמן מקשקשים על "בשם בודהה" ואני גם יודעת את זה מידע אישי) אני חושבת שממלחמת העולם השנייה הם נהיו נוצרים... אז מן הסתם הם לא לומדים ביום ראשון...

KagomeSama

New member
הם לא היו בודהיסטים....

כמעט בטוח שלא. הבודהיזם זו דת קטנה, ולא ייתכן שהם היו בודהיסטים. למעשה, הבודסיטים הם רק הנזירים, וזוהי לא אמונה.

MadSheep16

New member
הסינים האמינו בבודהה ורוב הסיכויים

שגם היפנים האמינו בו... והבודהיסטים הם כאלה שמאמינים בבודהה... ואם אין אנשים שמאמינים בבודהה אז אין סיבה שיהיו נזירים... וזו כן אמונהההה אם מאמינים בבודהה אז בודהיסטייייםםםם... ואמא שלי אמרה שהבודהיזם זו דתתתתת!!!!! והיא אמרה שהם גם וגםםםםםםם... אז רוב הסיכויים שהם לא לומדים ביום ראשון...

Silver Fox

New member
אני חושבת שהם דווקא כן בודהיסטים

לדוגמה, מירוקו מאינויאשה הוא נזיר בודהיסטי... אז סביר להניח שביפן מאמינים בבודהיזם.

למעלה