מישהו רכב את הסינגל הכחול ?

מישהו רכב את הסינגל הכחול ?../images/Emo26.gif

במפה המצורפת - חוצה את נחל תבור ליד גזית ?

arnonke

New member
אני מתנדב להצטרף אליך לבדוק אותו

אפשרי בשבוע הבא

shl17

New member
השביל הזה היה פעם טוב

אחרי החורף האחרון הפרות הלכו שם בבוץ והוא היה מלא בורות של 15 סמ החברים שלי רכבו אותו בסוף החורף ואומרים שהיה קשה מאוד

timon1

New member
מודה באשמה חלקית...

לפני שנה רכבתי את חלקו התחתון עם חבר בסיום רכיבת בוץ, נכנסנו אליו מהמקום בו הוא מתחבר לנחל תבור [מזרחית לגזית כ100 מטר לפני העליה בערך] ורכבנו עליו 150-200 מטר עד שהגענו לביצה שהייתה אז בלתי עבירה. למרבה הבאסה, החבר'ה שהזמינו אותנו לקפה בבריכה האדומה כבר היו במעלה המצוק וצעקו לנו לעלות, אז עלינו... אופניים על כתפיים וטיפוס צוקים זה אחד הדבררים הכי קשים שעשיתי [בעיקר שמשקלן הכולל הרבה בוץ גירד את ה20 ק"ג]. לגבי מצבו כיום אני לא יודע אבל יודע גם יודע איזה נזק עושות פרות למסלול [ע"ע נחל יבניאל], הכי הרבה תלכו קצת ברגל, לא נורא. נ.ב. קחו בחשבון שבתוך הנחל אין קליטה סלולארית כלל!!!

opyt

New member
שביל כחול נחל תבור

השביל הכחול שיורד לתוך נחל תבור רכיב כולו רק מהצד של קיבוץ גזית התחלה מאחורי הרפת של הקיבוץ . הסינגל חביב למדי וממש לא קשה טכנית יש רק בעיה אחת קוצים קוצים ושב פעם קוצים לכן כדאי לרבב עם מגינים או ביגוד ארוך

תודות לכולם

נדווח לאחר שנרכב שם - משהו כמו בעוד שבוע או שבועיים - ולארנון - אתה הרי יודע שאני לא יוצא לחיפוש סינגלים בלעדיך - אני צריך שתרכב לפני כדי שהקוצים יתנפלו עליך קודם .

למעלה