מישהו שאל על ערבי שירה בציבור?

עופר ב.ה

New member
מישהו שאל על ערבי שירה בציבור?

יש כל יום רביעי ערב שירה בציבור עם שרהל´ה שרון, ברחוב קרליבך בתל-אביב במועדון עם שם יפני, נדמה לי "גייניקי", כל יום רביעי. הבנתי שיש שם הרבה קהל צעיר, וכיף וסבבה כזה כאילו :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אפרופו שרהל´ה

היא נתנה הופעת אורח בפרק זהו-זה נוסטלגי ששודר היום - "ספונג´ה-אפ", פרק דגול במיוחד! הקלטתי, אלא מה
עינת

mitgo

New member
לא רוצה להרגיז..

אבל אני ממש מקבל בחילה כשאני שומע את השם שרהל´ה שרון.. בכלל, אני לא מבין מאין היא התפרסמה- היא ממש מחורבנת (לא יודעת לנגן, לא לשיר...ועם כל הפוזות המעצבנות שלה)..(היא טובה רק כדי לצחוק ממנה). בגלל זה אני תמיד נמנע מלהגדיר את הטיש הגדול בצוללת כ"ערב שירה בציבור".. לבל ישווהו עם שרהל´ה שרון.. (שם, לשם שינוי, זה נעשה באופן מקצועי והכל הרבה יותר איכותי). עמית.

גרי רשף

New member
אפרופו שירה בציבור../images/Emo22.gif

מחר (מוצ"ש 2/2/2002) בשעה 20:30, הופעה של הפרברים בבית אבא חושי בנווה שאנן בחיפה. אני אהיה שם. הערב בשעה 20:00 (ברשת ג´) שעה עם תלמה אלייגון, ומחר- שלוש שעות של שירי חיות (10:00 - 13:00).

עופר אני אוהבת אותך אתה גדול, ../images/Emo25.gif

הי עופר. עשית לי את השבת, אינך יודע כמה חיפשתי היכן יש ערבי שירה עם שרה´לה. רק דבר אחד תאמר לי בבקשה, האם צריך להזמין מקום מראש?ובאיזה שעה זה מתחיל? תודה רבה עשית מצווה גדולה. שלך, מירב.

45israel

New member
הערב בבית פרנקפורט בהדר יוסף...

שירי דוד זהבי עם שרהל´ה שרון

45israel

New member
ובהופעתה הערב מסרה שרהלה שרון ש...../images/Emo79.gif

ביום שישי 1/3/2002 היא תהיה המתנ"ס רמת אביב ובמוצאי שבת /2/3/2002 ערב משירי שיייקה פייקוב בבית פרנקפורט בהדר יוסף ולשומע ינעם

עופר ב.ה

New member
אני לא יודע ../images/Emo10.gif אבל...

מצאתי את הטלפון שלהם בדפי זהב. הוא רשום שם כ"גנקי - מועדון זמר". את יכולה להתקשר ולברר. אשמח אם תעדכני גם את הפורום
03-5610674

למעלה