מישהו שומע דידי הררי????????

מישהו שומע דידי הררי????????

יצא זמר או זמרת חדשים? כי בדרך כלל הוא משמיע לא? פשוט לא שמעתי תתוכנית כבר שבועיים שירים חדשים הושמעו שם??? הלו???????????? למישהו יש מושג???????????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן יצא זמר אחד משו טוב טוב

יוסי רווח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא!!

עוד פעם היוסי רווח הזה!!!!!!!!!../images/Emo4.gif

מי זה בכלל היוסי "זאב" רווח הזה? ולא שמעתם איזה משהו חדש? איזה שיר חדש או זמר חדש???????????? איזה מין אוהבי מוסיקה אתם????

מה אתם אומרים על השיר....

השיר של מושיק עפיה ורינת בר - שבועת הנצח ועל השיר של סגיב כהן ומרגלית בולדוזר...חחחח סליחה.... "צנעני"

elians

New member
שגיב כהן

חוץ מהשיר .... חכי עוד רגע... אין לו ולא תהיה לדעתי הצלחה מעבר לזה... ככל שכן שהוא מצטרף לאחת כמו מרגול שעבר זמנה מלפני המון אבל המון המון זמן...

תקבל החזר כספי עד סוף החודש

מי ששומע על מישהו ישר אומר, או שאמרו כבר או שעוד לא מה אתה משתגע?? מי חייב למי מה?? כלום. אז להרגע.

blue pill

New member
שמע, אני לא שומע רדיו.....

ולא אכפת לי מזמרים חדשים, כי 99% מהם חרא.... את המוזיקה שאני רוצה ואוהב כבר יש לי..... ולמה אתה צריך חדשים? שמע עופר לוי ותהיה מרוצה מכל רגע.....

elians

New member
או או או !!! מישהו עם שכל

שיודע להעריך מוסיקה אמיתית ולא שכל שני וחצישי קופץ כמו חמור איזה "זמר חדש"

blue pill

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו יש בגדו שני סוגים: האלה ששרים מינסטרים, ולפעמים גם שוברים לגמרי את גבולות המיינסטרים, בכך שהם עושים שירים עם הרכבי היפ-הופ..... והאלה ששרים מזרחית נורמלית, אבל הם גרועים...... כמה כבר זמרים יש לנו היום?.....

למעלה