מישהו שם לב להתאריך של היום? שנה...

Shahar A

New member
מישהו שם לב להתאריך של היום? שנה...

כן כן היום בדיוק לפני שנה התקיימה ההופעה החגיגית של שייגעצ :) 5 שנים, במועדון בתיאטרון, ב-26.11.04. היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הפלייליסט מההופעה הזאת עדיין מסריחה מבירה
וגם החולצה של ה-5 שנים עדיין מסריחה מבירה :) סתם לא.. מה איתכם? הייתם בהופעה? נהנתם?

ManRed

New member
הייתי בהופעה!

זה היה לילה קריר והיה כל כך כייף! אחת ההופעות הטובות נפלתי בפוגו וקמתי אחרי 10 דקות

yardenbm

New member
XD

כמה "בעעעע" כתבתי פאק בכלל אני נשמעת שם רע XD מצחיק לקרוא הודעות ישנות

yardenbm

New member
ואי

אז ממש שנאתי את יוסלס ואני לא מבינה איך חשבתי שיש להם חרא מוזיקה שעכשיו אני מוכרה קשות זה 7 חודשים (מהיומולדת)

קראו את ההודעות שלי הייתי כזה מעפן

לפני שנה.....עדיף שלא תקראו...חחח STAN1 היה הכינויי שלי כי באותו שבוע תפוז חסמונני

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

היה לי כרטיסים חינם =) ביקרתי את האירוע לראש 1 ומאד נהנתי, חוץ מהשלב שאיזה ילדה תקעה ברגל שלי ספייק ואז חתכה אותי. אבל חוץ מזה היה מדהים =)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אכן כן.

חשבתי שכל הפורום יודע... נעים מאד- נעמה שיינמן. כתבת בראש 1, בג'נענע ושדרנית בתוכנית הנוער "בראש צעיר" של רשת א' של קול ישראל. =)

keeeren

New member
יאאאא

תמיד רציתי לכתוב לכאלה מקומות ועל כאלה אירועים.. כיף לך!! מה זה פרוטקציות או מה? כאילו מקבלים בגילאים כאלה?..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

אני כותבתב בראש 1 כבר 4 שנים, בזכות תחרות כשירונות צעירים שהם עשו. לרדיו הגעתי כי התרייאנתי לשם והם אהבו אותי. ולג'נענע כי הם הכירו אותי מראש 1 ואהבו אותי. משמע לא חייבים פרוטקציות בחיים, רק צריך להאמין בעצמך.

למעלה