מישהו שם לב לזה שהבחור מהפרסומת

Ker 15

New member
חחח גם אני חשבתי על זה ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

יש להם אותם גבות

אורן תורג'מן

הוא כדורגלן.. הוא גם היה מתמודד באיזה תחרות יופי...ממש לא זוכרת איזה..אולי תגלית השנה מלפני כמה שנים בכל אופן, שווווווה ביותר.. ומיגל ילדון לידו.. עם כל הכבוד.. :)

Principesa Reut

New member
עם כל כל כל כל כל הכבוד,

מההההההההה
זה מהפרסומת הוא פשוט בין המושלמים... להשוות אותו למיגל זה כמו להשוות את בראד פיט למייקל ג'קסון

python 4

New member
שזה לא חוכמה גדולה -

גם אורוויל היה יותר חתיך ממיגל.

moran14h

New member
חחחח ../images/Emo45.gif

זה מצחיק כי גם אני באתי לכתוב משהו דומה..

y a ® d e n a

New member
אין קשר... חחח

חח איזה קשר צריך להיות במישהי שאוהבת את צ'ריטי? ומרלנה מיימי חיינו

הצילצול

New member
לא קשור לצ'ריטי!

אני אוהבת אותה כי היא אמיתית בסידרה והיא הכי נורמלית! קיי ממש טיפשה אפילו סימון יותר חמודה ממנה בהרבה! אני אוהבת יותר את סימון כי יש לה שכל לפחות!!! את שרידן אני לא מי יודע אוהבת.... לואיס נחמד אייבי יפה אבל גרייס יותר נורמלית סם מתאים לגרייס איב מעצבנת כמו וויטני וכמו אבא שלה ג'וליאן גם נורמלי איתן חתיייך מתאים מאוד לגוון לעומת תרזה שחושבת שהכל מתנהל לפי הגורל צ'אד חמוד לאללה הייתי מעדיפה שיהיה עם סימון

shuis4ever

New member
אחותי, את בסדר?../images/Emo91.gif../images/Emo26.gif../images/Emo184.gif

את אוהבת את צ'ריגל, טוענת שלסימון יש שכל, מעדיפה את גרייס על אייבי, חושבת שאית'ן מתאים לגוון (
) יותר מתרי המאמי, וצ'אד וסימון נראים לך זוג משמיים. והכי גרוע: את שרי את "לא מי יודע מה" אוהבת ולואיס הוא רק נחמד?! הייתי שולחת אותך ישר לטיפול, אם לא היית מציינת את שנאתך לקיי הטיפשה, ואת זה שאיב מעצבנת. אז מסתבר שנותרה בך
שפיות. תשמרי עליה חזק, ותזכרי: שואיס שולטים!

y a ® d e n a

New member
צ'ריטי נורמלית- הרשי לי לצחוק../images/Emo6.gif

מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! נורמלית
לא נראה לי
לסימון אין שכל
יש לה אייקיו נמוך יותר מהדג המת שלי
וגרייס סתם דודה מפגרת...

הצילצול

New member
אין טעם בכלל להתווכח איתכן כי

אתם סתם ילדות קטנות!!!
שרידן באמת מכוערת! לא משהו לאומת זאת אייבי אני מודה שהיא פצצה יש הבדל

y a ® d e n a

New member
איזה סתומה את בחיי

את יודעת חוכמה של אנשים לא נמדדת לפי הגיל שלהם וגם לא הבגרות.. אבל חבל שבן אדם "בוגר" וחכם כל כך לא במין את זה

הצילצול

New member
סתומה את בעצמך! ../images/Emo67.gif

סתם ילדה קטנה שחושבת את עצמה יותר מידי! ולא להרים ת'אף שלך!

למעלה