מישהו שם לב לכל אותן

  • פותח הנושא kbb
  • פורסם בתאריך

kbb

New member
מישהו שם לב לכל אותן

עמלות "קטנות" ו"קטנות פחות" שחברות האשראי גובות מאיתנו באופן קבוע בלי קשר לריביות על עסקה בתשלומים (קרדיט) ועמלות לבתי העסק? אני מדבר על עמלות כמו: עמלת ניהול חשבון: 5.75 ש"ח. עמלת הקצאת/הגדלת אשראי: 5.00 ש"ח. עמלת עסקה מתמשכת: 1.00 ש"ח. ועוד כאלה ואחרות... מה ניתן לעשות נגד זה? יש למישהו רעיון?
 

אהובה.א

New member
מישהו ...

צריך לממן את משכורות המנהלים... ומי מתאים יותר מלקוחות הבנקים?
 

kbb

New member
ומה ניתן לעשות בעניין?

להיות פראיירים ולהמשיך לשלם או שיש פיתרון טוב יותר?
 

אהובה.א

New member
לקוחות הבנקים

אין הרבה מה לעשות. לקוחות הבנקים הם לקוחות שבויים. ברגע שהבנקים,כמו מגזרים נוספים במשק שלהם יש לקוחות שבויים,יתחילו להבין שיש מתחרה לכל דבר,הם יפסיקו להתייחס אל הלקוח כאל פרייר,אלא כאל אחד שמפרנס אותו. ברגע שהבנקים יתחילו להבין זאת,הם לא יעבדו על הלקוחות,אלא ישרתו אותם בהתאם. ======================== אגב , שאלה אחת מסקרנת אותי.כשאתה הולך למסעדה ומשלם דמי שירות 10% - על זה אתה לא רוטן? אתה הרי משלם על השירות , לא? אז למה בבנק לא? הרי הפקידים משרתים אותך נאמנה. תחשוב על זה.
 

odedg

New member
לקוחות הבנקים

בנתיים אין תחרות, ואנו באמת שבויים. המעבר מבנק לבנק ממש לא קל, מה עוד שהרבה במשיכת יתר, מה עושים עם חסכונות ופקדונות וכו. בכל מקרה נראה כאילו הבנקים מתאמים ביניהם את נושאי העמלות, והדבר, דרך אגב, אינו דומה כלל לשירות במסעדה, ובוודאי לא היום לאחר התיקון האחרון בחוק הגנת הצרכן. השירות כלול במחיר ההזמנה !
 

kbb

New member
לא דיברתי על בנקים

אלא דיברתי על חברות האשראי (ויזה, ישראכרט וכו´). את הרווח שלהם הם מקבלים בצורת עמלת מבית העסק בשיעור מסוים מהעסקה. וגם מריבית שגובים בעסקאות "קרדיט". אז למה כל העמלות האלה?! לגבי טיפ במסעדה: אני משלם על השירות, אך לא משלם על אותו שירות פעמיים.
 
למעלה