מישהו שם לב לקופסא המדהימה שיוצאת לפלויד?....

flowerboy69

New member
מישהו שם לב לקופסא המדהימה שיוצאת לפלויד?....

16 דיסקים.14 אלבומים בעטיפות תקליט.בנובמבר.משהו מדהים................

flowerboy69

New member
חדשות מרעישותתתתתתתתת!!!

הרגע קיבלתי מידע-לא ככ ברור שאומר שכל אלבומי הפלויד יוצאים מחדש עם תקליטים!!!כולל הפתעות כמו the wall live the best of pink floyd tonight lets all make love in london ועוד...מקווה לפרטים בקרוב...

flowerboy69

New member
חחח לא זה ולא זה

זה שמות של תקליטים נפרדים.חוץ מהחומה כל השאר לא הופעות אלא תקליטים "רגילים"

פרלמנים

New member
לילה טוב../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

קרא כאן, אולי זו הכוונה
ג'סיקה

flowerboy69

New member
חח נשמה...אני על הקופסא כבר יודע...

וגם פורסמו תמונות שלה בנט.משהו מדהים.אבל חוץ ממנה יש משהו נוסף שנראה כמו הוצאה מחודשת של אלבומי הפלויד בתקליט כולל כמה דברים מרעננים.אני עדיין מחכה להבין מה בדיוק קורה שם...

CrazySheep1

New member
התמונות בהשג ידך? ../images/Emo2.gif

חיפשתי ולא מצאתי. אם תעלה לפה זה יהיה יותר ממצוין. אגב, למה שמישהו שיש לו כבר את רוב הדיסקים של הלהקה מקוריים, ירצה לקנות את זה? יש סיבה?

flowerboy69

New member
הנה התמונה...

ואני חושב שהיא תסביר למה חובה לרכוש אותה גם למי שיש את הכל...אה ואמור להיות גם דיוידי אבל לא ברור מה בדיוק יהיה שם...

flowerboy69

New member
לא...זה כמו הגרסאות שיצאו בתחילת שנות ה2000

ביפן.זה דיסקים שארוזים בעטיפת קרטון במבנה של תקליטים ממש כמו שהם יצאו במקור על תקליטים.משהו מרהיב ביותר...

flowerboy69

New member
לא צריך לציין שהמחיר יהיה מעל 1000 שח נכון?..

הגרסאות היפניות ההם היו יקרות.יש בקופסא 14 אלבומים=16 דיסקים...

FunkyMonk

New member
hummm

ive got WYWH in this kind of "box" and it's SOOOO cool. i might buy it, if it wont be more then 70NIS per album.. but of course theres a good chance oit would cost much more..

אכן, קופסא כזו תצא

והיא עוצבה ע"י סטורם תורגרסון. לאלבומים המקוריים - שיהיו ללא תוספות - יתווסף DVD, שתוכנו לא ברור. ככל הנראה מדובר בראיונות עם הפלוידים. התירוץ לקופסה הוא חגיגות 40 שנה ללהקה, אבל באמת זו רק דרך נוספת להוציא (הרבה) כסף מאוהדים שרופים, שחייבים כל דבר ששם הלהקה מופיע עליו. לכל האחרים, שיש להם את האלבומים המקוריים, זה לא יוסיף דבר.

למעלה