מישהו שם לב ל-VH1?

Ocean Spirit

New member
מישהו שם לב ל-VH1?

סוף סוף הם נתנו לקווין את הכבוד הראוי - מקום 1 במצעד 40 הלהקות הגדולות.
כנראה שמעריצי הביטלס בערוץ יצאו לחופשה... הגיע הזמן...

B a m B a m

New member
פשיייייייי מגניב!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

בהחלט מגיע להם....

דיתוּש

New member
לפני כמה חודשים ב-VH1

היה מצעד מאת השירים הגדולים של היובל, וקווין זכו במקום הראשון עם Bohemian Rhapsody.

FreddieMercury

New member
מה? עוד פעם?

אחרי הכל, לא משנה כמה ינסו לקטול אותו, השר הזה ישאר השיר הטוב ביותר שהושמע אי פעם ברדיו.

FreddieMercury

New member
LOL.

לפני כמה חודשים ראיתי מצעד של טן טופ רוק גודס, וקווין לקחו (רק חבל שהשיר שהם שמו היה ווי וויל רוק יו...). ואם מעריצי הביטלס בחופשה רק טוב יכול לצאת מזה...

FreddieMercury

New member
גם אני מתחיל לחבב אותך.

אני אולי לא שונא את הביטלס, אבל אני בהחלט שונא את כל האובר-רייטדיזציה מסביבם. זה משגע אותי כל פעם מחדש. ואם יש פה עוד ציניים, אני רק אשמח. להיות ציני לבד זה פחות כיף.

FreddieMercury

New member
לא בהכרח מדרגים אותם גבוה.

לא חסרים אנשים שלא סובלים את קווין. אם זה בגלל טעם מוזיקלי שונה, ואם זה בגלל שהם הומואים. אבל אני חושב שאם מי שמקשיב לקווין לא סובל משנאה כרונית נגדם, הוא יכול בקלות להבין למה הם כל כך גדולים.

דיתוּש

New member
דווקא לא.

דיברתי עם מישהו שיש לו טעם מוזיקלי של רוק, והוא לא שונא הומואים. לטענתו, בהופעה שלהם כולך באקסטזה וכיף לך, אבל הם לא משאירים לך שום-דבר לחשוב עליו. כלומר, כיף לך באותו הרגע, אבל לא תשב בבית ותחשוב "הממ למה הם התכוונו..?" אז זה לא בהכרח, זה יכול להיות גם איך שזה משפיע על הבן-אדם עצמו. השירים, וזה
.

FreddieMercury

New member
כמה דברים.

קודם כל, טעם מוזיקלי של רוק זה מושג רחב. אני גם שומע בעיקר (99% מהזמן) רוק, אבל זה לא אומר שאני אוהב כל סגנון של רוק. דבר שני, אין כמעט להקה שגורמת לך לחשוב אחר כך למה הם התכוונו. היחידה שאני מכיר שגורמת לך לחשוב זו פינק פלויד, אבל את נושאי הבכיינות של רוג'ר ווטרס כולם מכירים. לכן, לדעתי זה טיעון לא מאוד רציני. אבל בסופו של דבר, זה הכל תלוי בטעם המוזיקלי של כל אחד ואחד.

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifנצל"ש- קאבר לרפסודיה

חה, אייך ידעתי שכולכם תתלהבו מהכותרת ותיכנסו.
נממ.. אבל רגע לפני שאתם קופצים וצועקים 'אההה!! חילול הקודששש!!' אני רק אגיד שזו גרסא מעולה, של להקה בשם רוקאפלה, ששרים רק עם קולות ווקליים (כלומר, יש להם הרבה זמרים, ואין להם כלי נגינה..) וזו גרסא מקסימה, דווקא..
שאני, לפחות, אהבתי.. [כמובן שחסר הסולו גיטרה, ושום 'טו דו דו' לא יוכל להחליף אותו, אבל זה עדיין יפה.
]

FreddieMercury

New member
קלעת בול.

זה חילול הקודש. יש דברים שאסור לגעת בהם. זה כמו שמישהו יבוא ויקשקש על המונה ליזה. אין אף אדם שיכול לשנות משהו ברפסודיה בלי לפגום בה.

deePink

New member
לפי דעתי

המונה ליזה נראת לא רע עם שפם... ואם כבר מצעדים אז היה לפני 5 ימים או משהוא בסגנון ה10 הכי גדולים ברוק... קווין זכו רק מקום 2 - שגם הוא מכובד... עם הרפסודה כמובן... אבל מצד שני לא הייתי לוקחת ברצינות את כל המצדים כי כל שבוע הם משתנים מצד שני עם כל שבוע קווין מופעים - זה בהחלט אומר משהו...

FreddieMercury

New member
זה לא סתם שיר.

זה יותר מזה. קרה לך פעם שמשהו, לא משנה מה, השאיר אותך עם הרגשה של "וואוו", הרגשה של התעלות? עם כן, תחשבי שמישהו עושה חיקוי עלוב לדבר הזה ונותן לך אותו.

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

נממ.. זה בכל זאת לא בדיוק 'חיקוי עלוב', אבל שום דבר לא משתווה לרפסודי של קווין..

למעלה