מישהו שם לב שאצל בזק 100 זה רק 40 ? ממתי הם וותרו ....

dani666

New member
מישהו שם לב שאצל בזק 100 זה רק 40 ? ממתי הם וותרו ....

... אפילו על ה 50 ?

מעניין מי יהיה הראשון שיתבע אותם וידרוש תשלום לפי המהירות בפועל.

אורון47

New member
מאז שטענו כאן שהרוב לא צריכים 100, או שעלה נושא טלויזית סלקו

לא כתבתי שהחליטו כאן שהרוב לא צריכים 100. כתבתי שאדם אחד, או יותר, כתבו כאן את האמירה הזו. או אולי זו היתה רק תהיה. כבר לא זוכר.
בינתיים יש בחירות. אז זהו הנושא המרכזי, וצריך את ויינשטיין כמעט לכל דבר. כנראה שמתי שהוא הסיב יגיע עד הבית. עד אז, כל מי שיש לו יד ורגל ינסה להטיל את עלות הפריסה על מישהו אחר.

rafid1

Active member
מנהל
זה לא.זה מ 40 ועד 100...

וע"פ החוק, כשאתה מפרסם מינימום אתה "בסדר"....
אני מפנה את תשומת לבך לאתר הוט ואצלם ההבטחה היא (באותיות הקטנות):
" מהירות עד 100Mb - מהירות הורדה : 0.01-100Mb, מהירות העלאה: 0.01-2Mb ."
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/singleinternet/.aspx

אז תחליטו מי יותר "בסדר" (בפרסום...). כולנו מכירים את המציאות כמובן.

dani666

New member
רק שבהוט - *כן* עובדים שתקבל את הקסימום. עוד לא שמעתי ...

.. לקוח של הוט שמתלונן שקבל מהם תשובה ש "0.01" זה המהירות המובטחת. גם במקרה שלי מעולם לא שמעתי טענה מהם ש"לא הבטחנו ל 30 אלא .01". בסופו של דבר גם ספרו.
&nbsp
אבל, אצל בזק, חסרים מקרים כאלה ?
&nbsp
בהוט - זה כיסוי רגעי.
בזק - זו הבטחה !

rafid1

Active member
מנהל
כפי שגם אני ציינתי, כולנו מכירים את המציאות

הפואנטה הייתה לגבי אופן הפרסום. כעת תסביר לי אתה, אם בהוט טוב יותר, מדוע אין ביטוי לזה בפרסום? מה, הם מטומטמים? או רק מפחדים מהמקרים (הבודדים ?) שהמהירות אכן 0.01 עכב תקלות תשתית אמיתיות (שלא באשמת האינטרנט) ושלא יתבעו אותם אז?? ואולי זה לא מקרים "בודדים"?....
מבחינה זאת, 40-50 נשמע יותר הגון!
&nbsp

dani666

New member
40-50 *נשמע* יותר הוגן. הבעייה היא כשזה מה שאתה מקבל ...

... בעוד אתה משלם על 100.

אורון47

New member
האם לא הוצאת את ההערה על המינימום 0.01, מההקשר?

ההערה של המינימום הזה נמצאת אחרי שהם כותבים שלגלישה באינטרנט צריך גם ספק. יש ספקים (האם כולם?), שכותבים שהמהירות המינימלית היא 0.01. האם הוט יכולה לכתוב מהירות מינימלית אחרת? ואם הוט תכתוב שבדיקת מהירות של התשתית בלבד תתן משהו קרוב ל 100, האם לא יגידו להם שלא זה מה שחשוב, או יהיו כאלו שלא ממש מבינים, ויבדקו מול אתר בדיקה חיצוני שיראה מהירות נמוכה יותר?

rafid1

Active member
מנהל
ובזק לא יודעים שיש גם ספק בדרך?

לא נראה לי שהוצאתי מהקשר. הפרסום הינו לגבי עצמם, ולא אמור להיות קשור לרמת האינטליגנציה של הלקוחות...

cheif

Member
מנהל
נקודת המבט שלי

הדרישה לציין מהירות מינימום ומקסימום היא דרישה של משרד התקשורת. הדרישה נוסחה ללא הרבה מחשבה והתמקדה רק בנקודות הקיצון - מינימום ומקסימום. אם המשרד היה מגלה קצת יותר יצירתיות ונותן לחברות אפשרות להציג פרמטרים נוספים - היינו מקבלים נתוני מינימום ומקסימום הרבה יותר ראלים. כך למשל אפשר היה לבקש לציין מה ממוצע המהירות שיתקבל לאורך תקופת זמן סבירה (שבוע, חודש...), לאיזה QOS החברות מתחייבות וכיוב'. המשרד נהג כמו יצרניות המכוניות - מד המהירות מראה שמינימום המהירות הוא 0 והמקסימום הוא הרבה מעבר ליכולת המכונית.

למעלה