הינה קראו..
אחד מהשירים הגדולים בכל הזמנים של "קטנטנות" הוא ללא ספק השיר "לב מנוקב". אם תשמיעו לרוב הצופים הותיקים של הסדרה את השיר הזה תעלה בזיכרונם התמונה של סול בת ה-7 וחסרת השיניים שרה במתיקות אין סוף לבלן, רומינה יאן. ולדניאלה מסטריצ'יו יש עדיין כמה חורים בלב, אחד מהם הוא החור שנפער כש"קטנטנות" עזבה אותה. היום היא חיה את המציאות, והחיים לא מתוקים וצבעוניים: עם יום הולדת 19 לפני שבוע ועם ילד (ולנטין, בן שנה וחודשיים) היא גרושה ומובטלת. "האמת היא שאני חולמת לחזור לעבוד, המשחק היא התשוקה הגדולה שלי ומלבד זאת אני צריכה לפרנס את הילד שזה לא מעט. אני לבד וגרה עם המשפחה שלי, אני צריכה מקום ואת האפשרות לתת עתיד לבני" היא מספרת בתקווה. כשסיימה לשחק ב"קטנטנות" של כריס מורנה, שם שיחקה בין השנים 1995 ו-1998, דניאלה ישר המשיכה עם המשחק אבל עם פרופיל נמוך יותר. "יחד עם חבר העלנו הצגה והופענו איתה ברחבי קורדובה, זו הייתה תקופה יפה. לאחר מכן התחתנתי עם מקסי (23) ועברתי לגור איתו בפילאר. היינו ביחד שלוש שנים עד שנכנסתי להריון וזמן קצר אחרי שוולן נולד נפרדנו", היא מספרת בזמן שהיא משגיחה על בנה, שמטרים ספורים ממנה משחק עם סבתא פאקיטה בגינה שבוויז'ה דבוטו. "הוא נולד עם הרבה אהבה ואני שמחה שיש לי אותו". "למזלי אני יכולה לסמוך על התמיכה של כל משפחתי. בהתחלה כשאמרתי להם שאני בהריון זה היה בשבילם שוק אבל הם לקחו את זה ברוגע וכולם מושיטים לי יד כדי לשמור עליו. אבא שלו רואה אותו פעם בשבוע ואני גם לוקחת אותו לפעוטון כדי שיהיה בקשר עם עוד ילדים והוא התרגל לא לראות אותי הרבה כי הרעיון שלי הוא לחדש את המקצוע שלי", מספרת דניאלה שהלכה לפני כמה ימים לאודישן בחברת ההפקות "פול-קא" שם פגשה את פקונדו ארנה, שהיה אביה ב"קטנטנות". "האמת היא שהיה לי זיכרון טוב ממנו, סיפרתי לו שיש לי ילד ושאין לי עבודה והוא אמר לי שהוא ידבר עם אדריאן סואר (ממייסדי החברה), אבל זה לא נכון שהוא השיג לי את האודישן כמו שאמרו... הלוואי!", היא מסבירה, למרות שהחלום הגדול שלה הוא לחזור לעבור עם כריס מורנה: "אלו היו השנים הטובות ביותר בחיי. לא הרגשתי מעולם שאני באה למלא חובה והאמת שכשכבר לא עשיתי עוד את "קטנטנות" השינוי הורגש, זה היה מוזר להיות בלי הפרסום שגדלתי איתו" היא מסיימת, מחכה שתגיע הצעת עבודה שתחזיר אותה לעניינים ושיכנס לליבה מישהו חדש. מאתר הבועה