מישהו שם לב...

odiman11

New member
מישהו שם לב...

שבסדרה של ליגת הצדק החדשה עיוותו כמעט את כל הדמויות וונדר-וומן: יכולה לעוף, אין לה מטוס בילתי ניראה, ואין לחבל שלה כוחות מיוחדים אשר גורם לאנשים להגיד את האמת פלאש: מיתנהג כמו אידיוט סופרמן: לא הולך עם החוקים כמו: שהשמש של כדור הארץ מביאה לו את הכוחות אבל לו יש כוחות בכל מקום בגלקסיה וגם הוא חלש יותר מהסופרמן המקורי לבטמן: אין את רובין(ולא רק בגלל שזה הבטמן המחודש עם כל העטלפים האחרים אלה גם בסידרה הישנה היה את רובין) והגרין לנטרן: אפרו אמריקני, הוא אמור להיות לבן לא?

גלעד ו.

New member
צודק

גרין לנטרן צריל להיות לבן עם כמו מסכונת כמו של רובין
ופלאש תמיד היה אידיו לא? ומאיפה הקריצו את הוקגירל הזאתי?!

green lantern

New member
בפעם המיליון

היו 6 GL אחד מהם היה שחור אחד בלונדיני אחד עם שיער חום ואחד עם שיער שחור ואחד ג´ינג´י

odiman11

New member
לא

וונדר וומן היית רק יכולה לקפוץ גבוהה היא עפה בעזרת מטוב בלתי ניראה

green lantern

New member
בסדרה שלה היא לא יכלה לעוף...

למה? כי היא צולמה בשנות ה70 ולא הייתה להם את הטכנולוגיה.. וונדרוומן יכולה לעשוף וראוים את זה על הכריכה של גיליון מספר 177

ויאגרה

New member
תשובות

לפי דעתי, אפשר להיתייחס לסופרמן ואל עיניין השמש הצהובה כל אל טלפון סלולארי - סופרמן נטען ע"י קרני השמש הצהובה, ואת הפלאפון אתה טוען כשאתה מחבר אותו לאיזשהו תקע, נכון? אתה יכול להישתמש בפלאפון והוא מתפקד בצורה טובה גם כשהוא לא מחובר לתקע,נכון? ככה זה גם אצל סופרמן, וזהו. אני משער שלבאטמן בסידרה יש את רובין, אבל הוא סתם לא מופיע שם (אולי כי באטמן דואג לו ולא רוצה לחשוף אותו לכל הסכנות איתן הוא מתמודד יחד עם הקבוצה, או כי סתם לא בא לו). פלאש, אם אני לא טועה, תמיד היה אידיוט. וונדר וומן, אם אני לא טועה, מסוגלת לעוף. היה גם GL שחור.

effigy

New member
פלאש לא אדיוט... הוא פשוט לא מצחיק

כי הדמות בבסיסה לא מצחיקה...

effigy

New member
פלאש לא אדיוט... הוא פשוט לא מצחיק

כי הדמות בבסיסה לא מצחיקה...

effigy

New member
לא יודע... אולי היא טסה אבל זה נראה

כאיו שהיא עפה

ויאגרה

New member
ניראה לי...

ותקנו אותי, מומחי DC אם אני טועה (ואני כמעט בטוח שאני טועה) ש... בשנות ה-80 DC החליטה שבקומיקס שלה יש יותר מידי יקומים מקבילים, סתירות בין כל מיני אירועים וסתם כל מיני דברים שלא מתאימים לגיבורים ולגיבורות שלהם. החברה החליטה על אירוע גדול בשם Crisis, במהלכו כל היקומים התגבשו לאחד או משהו כזה, מלא גיבורים מיקומים מקבילים מתו, הקורות חיים של הגיבורים מהיקומים השונים שולבו זה בזה ונישאר רק יקום אחד, היקום של דיסי כיום...אם אתה יכול ורוצה, כדאי שתשיג את זה, ורק מפני שהצייר הוא ג´ורג פרז (מעטים טובים ממנו...אין לי מושג בקשר לסיפור, אבל הוא אמור להיות טוב). אחד מהשינויים, כניראה, היה שלוונדר וומן אין מטוס - אלא יכולת לעוף.

למעלה