מישהו שם לב

o c e a n

New member
מישהו שם לב

שבפרק הוליווד ad בסוף הפרק כשמאלדר אכל מהקערה פופקורן על הקערה רשון made in israel נורא נהניתי לראות את זה בכלל כל הפרק הזה ממש מגניב ויפה אחד האהובים עליי

scoutlavie

New member
אני שמתי לב!

אני ניטפיקרית - אני אוהבת לשים לב לדברים האלו. נכון שזו תמונה ממש חמודה שלהם?סקאלי נראית מש נחמד עם הקשת בשער. הקטע של ידראל דוקא די הגיוני בהקשר של הפרק. מה שלא הגיוני זה שכתוב שהפרק הוא שנה וןחצי אח"כ, ושנה וחלצי אח"כ מולדר בכל היה אי שם בניו מכסיקו, אבל דיויד לא יכל לדעת שתהיה עונה 9 כשהוא כתב את הפרק , אז נסלח לו. נ.ב. בדיוק קראתי עכשיו קרינות של כריס על הסרט, והוא אמר שהנשיקר במסדרון היתה מתוך כבוד. עוד מישהו פה מוצא זאת מגוחך?

1Shir

New member
* מה זו המילה שכתבת, קרינות?!

מתוך כבוד? אפשר להבין את ההיגיון של זה, בגלל שמולדר יזם את הנשיקה כשהוא דיבר עם סקאלי על התפקיד שלה בחיים שלו מבחינה מקצועית. אז אפשר לומר שהוא הבין כמה הוא מעריך אותה ובגלל זה רצה לנשק אותה. לא שאנחנו קונות את התאוריה הזאת כמובן...

scoutlavie

New member
קריינות

כאילו, דברי הסבר... אני יודעת שאפשר להבין את ההיגיון , אבל הקטע שכשכריס בא להסביר את זה הוא התחיל לבהגיד איך היחסים שלהם עלו מדרגה , ואיך שמולדר מבין כמה הוא צריך אותה...והוע אאוארמ שם כמה דברים די רומנטים, אז הקטע של כבוד נשמע צולע. חוץ מזה , מתי לאחרונה באת לנשק מישהו נשיקה אמיתית מתוך כבוד?

1Shir

New member
../images/Emo3.gif אף פעם לא טענתי שאני חכמה...

המחסור בי' מנע ממני לעשות את הקונוטציה ולהבין את המילה... בכל אופן: ברור שאני לא הייתי מנשקת מישהו מתוך "כבוד" אבל הדברים האלה של כריס קרטר מסתדרים לי עם זה שאתם תמיד כותבים שנורא חשוב לו שהסדרה תעסוק בפן המקצועי ולא בפן רומנטי. "מבין כמה הוא צריך אותה" יכול להיות גם מבחינה מקצועית. ושוב, כפי שכתבתי: אף אחד לא אמר שאנחנו צריכות להזדהות עם זה...

hrgo

New member
עד היום אני לא יודע מה פשר העניין

הזה. האם זו בדיחה פנימית של דיוויד? למה התכוון המשורר בדיוק?

1Shir

New member
מה ז"א בדיחה פנימית?

מה כבר יכול להיות בדיחה פנימית באמירה הזו??

o c e a n

New member
הקטע היותר טוב בפרק זה

בסצינה שמאלדר וסקאלי פוגשים את גארי שנדלינג ואת טיה ליאוני ואז טיה אומרת לסקאלי שתלמד אותה איך לרוץ על עקבים והם מתרחקות ובזמן שמאלדר מדבר עם גארי רואים את סקאלי רצה מצד לצד אני ממש התפקעתי מצחוק ברגע הזה

scoutlavie

New member
בדיוק ראיתי את הפרק היום+שאלה

כי היה לי יום חופשי , וזה באמת פרק טוב. מראים שם גם את כריס קרטר ומיני דריבר בהתחלה אם שמתם לב...כריס גם הופיע בפרק אנסאזי , לאיזה דקה שלמה. ראיית גם את הפרק רקואים ועלתה לי שאלה- יש לכם מושג אם מולדר ידע שהוא עומד להיחטף, ואם כן - האם הוא רצה בזה ?

למעלה