מישהו שם
?

מישהו שם ../images/Emo23.gif?

אתמול שודר הפרק הראשון בעונה השנייה של הכי גאים שיש. ואף אחד לא טרח לציין את זה!!!!!! למרות שאין לי שממץ מה יקרה שם, בבקשה, מישהו מהיו אס.... עדכנו אותי!!!!
 

MARMELAD

New member
../images/Emo58.gif הפרק הראשון של עונה מס´ 2:

המשפחה של לינדסי מתכנסת לחגוג את חתונת אחותה - וכמובן שאמט, טד, דבי וויק חייבים להגיע ולעשות שמייח. שני דברים מעניינים קורים בחתונה הזו: א. הכומר נתקע בשירותים ב. ג´ניפר (ככה קוראים ללסבית הקצוצה..?) מציעה נישואין ללינדסי. תוך כדי כך אמט מחפש שותפים לדירה ונופל על אחד מדהים - הוא מזדיין איתו להנאתו ולהנאת הצופים בבית (השמועות אומרות שהנ"ל מושלם) מייקל חוזר לפיטסבורג בלי להודיע לאף אחד - אחרי חודש שגר עם דייויד וסבל נורא מבדידות. ג´סטין ! חי ! ואפילו לא איבד את הזיכרון אבל בהחלט פצוע וחבול שחבל על הזמן. אבל זה טוב - כי זה גורם לבריאן קיני החלאה להתחיל להתבגר (ובגיל שלושים זה באמת הזמן). אז בריאן מסתובב כל היום עם הצעיף - זה שהוא אונן עליו, נכון. זה שהוא ענד על הצוואר של ג´סטין כשהם רקדו. כן, גם זה שהוא ספג איתו את הדם של ג´סטין כשהוא חיכה לאמבולנס. והצעיף מוכתם לגמרי בדם, אבל הבריאן משום מה שומר עליו כקמע. ומתחיל להרגיש שאולי - כן - הנה זה מגיע : ג´סטין - אני אוהב אותך! הוא אמר את זה. ועם ישראל יכול לשון בשלווה. בקיצור - השמועות אומרות שהפרק מעולה - שרנדי משחק בצורנ משכנעת לחלוטין (רנדי = ג´סטין ואוי ואבוי למי שלא ידע את זה), שלבריאן וג´ניפר יש סצינת ריב עסיסית ומדהימה, שהדוד ויק נראה ממש טוב (הייתכן?) ושלמייקל ובריאן יש סצינה שיכולה להזיל דמעות מעיניכם. וגם אומרים - שאם כל העונה תהיה כמו הפרק הזה - אז יש לנו אס. ולפינת הקוריוז - הייתם מאמינים שיש לה אתר?
 

DJNYC

New member
מספר תיקונים....

לחתונה הלכו אמט ודט כבני זוג של מלני ולינדסי, כדי שלינדסי לא ´תביך´ את אחותה עם סגנון החיים שלה... בסופו של דבר היא הרימה כוסית לזוג המאושר והציעה נישואין למלאני, השניה סירבה יותר מאוחר בטוענה שהנישואין הוא מוסד להטרוסקסואלים. אמט אכן מחפש שותף לדירה, ושוכב עם כמה מועמדים, אך הבחור שהוא מביא הביתה, זה בחור שהוא דווקא הביא מהחתונה (עוד שם הוא הספיק לתת לו בלוג´וב) ואכן הנ"ל חמוד מאוד. מייקל, לא רק שחזר לפיטסבורג, אלא חזר לאחר שנפרד מדיויד (סוף סוף)! ג´אסטין אכן חי ונושם, אך סובל משיתוק חלקי ביד שלו..וכנראה שלא יוכל לצייר יותר.. הוא בקושי מתפקד ביד ימין. הצעיף המדובר לא שימש את בריאן כדי לאונן עליו, אלא כדי לקשור לעצמו את הצוואר ולעשות מה שנקרא סקראפינג, שזה חסימת האויר בשעת האורגזמה. זה מאוד מסוכן, אך כנראה שזה התאים לו באותו היום. בקשר לג´אטסין לזכרון שלו... אין לו שום זכרון מהערב בו הוא נפגע.. הדבר האחרון שהוא זוכר זה שבריאן סירב להזמנה שלו... אבל סיפרו לו כל מה שקרה. במשפט של הובס (זה שפגע בג´אסטין) הוא קיבל עונש מאוד קל, בריאן מצידו נקם בשופט בכך שהוא הדביק אותו לשרותים, אך דבי מתכננת מחאה יותר קולנית (אחיה אגב נראה כי הוא מתחזק, והוא נראה הרבה פחות חולה מהעונה הקודמת). יש סצינה די מתוחה בין בריאן לאמא של ג´אסטין בו היא מודה לו ומבקשת ממנו שיצא מהחיים של בריאן... ואת משפט האני אוהב אותך לא שמעתי.. אבל יכול להיות שלא שמתי לב, אבל באמת לא זכור לי משהו בסגנון... זהו.
 

MARMELAD

New member
.....אז אתה היית צריך...

לעדכן אותנו מייד כשיצא הפרק.. ולא לתת לי להתחנן בפני הומואים אמריקאים שיעדכנו אותי - ועוד עם שגיאוט! חוצפה!
מהשבוע אתה א. הכי גאים שיש.
 

DJNYC

New member
לא עידכנתי כי...

חשבתי שאתם רואים את זה בכבלים.. וכי לא רציתי להרוס.. אני אוכל לרשום מה קורה בפרקים עם הזהרה של ספוילר
 

לירוי25

New member
הפרק הראשון של העונה השניה??

חשבתי שרק התחילו לצלם אותה! את בטוחה שזה לא הפרק הראשון בשידור חוזר?
 
למעלה