מישהו שמע או יודע ?

lizard

New member
מישהו שמע או יודע ?

שמעתי שיש בחור בשם דרור באיזור חיפה שמוציא צ´רטרים לקפריסין על דו תרנית. זה בשביל הרשיון משיט בין לאומי וסתם בשביל הכיף. תודה מיכה

בת ים

New member
לא מכירה דווקא אותו../images/Emo26.gif

אבל, יש לא מעט סקיפרים שעושים צארטרים לקפריסין עבור שעות ים. אפילו מכירה אחד-מאד נחמד. בתיה

lizard

New member
אם אפשר לקבל את

הטלפון שלו אני אשמח. אני מחפש הפלגה לקפריסין ושהיה שם ל5 ימים-שבוע מיכה

arik2000

New member
הפלגה לטורקיה

מיכה אם מעניין אותך אני יכול להציע הפלגה לטורקיה ל5 ימים או יותר הגעה לשם בטיסה וחזרה בטיסה אם זה לצורך זמן ים זה אידיאלי ,וגם סתם בשביל הכיף תיצור קשר לתיבה ואני יעביר לך את הטלפון שלי לפרטים.

lizard

New member
אני מחפש הפלגה לקפריסין לא טורקיה

יציאה וחזרה מהארץ ביכטה. פלוס שהיהי של כמה ימים בקפריסין (אני רוצה לצלול בזנוביה ועוד כמה מקומות) מיכה

arik2000

New member
קפריסין

הבנתי אותך,אם אשמע על מישהו אני יעדכן אותך בכל אופן אם אתה צולל אני ממליץ בחום צלילה בלרנקה,במרינה מוציאים לצלילה לאתר צלילה שם, יש אוניה טבועה שעשו ממנה אתר צלילה נהדר אתה יכול לצלול עם ציוד שלך או להשכיר במקום. העלות היא בין 50 ל100 דולר לצלילה תלוי בציוד אבל שווה כל דולר אריק

lizard

New member
נכון זו למיטב ידיעתי הזנוביה

האתר נחשב לצלילת WRECK הכי יפה שיש. הזנוביה הייתה אוניית משא שטבעה(הוטבעה ?) מול הנמל בעומק של 30 מטר (אם זו היא אז מן הסתם נמל לרנקה). את הנופך המסתורי מוסיפה העובדה שחשדו שישראל הטביעה את האונייה בגלל שהיא נשאה נשק או משהו כזה לארצות ערב. עדיין יש שם משאיות וג´יפים (עם אוויר בצמיגים..חחח) על הסיפון. דבר מסתורי נוסף היא העובדה שיש מכולות שלמות שאסור לפתוח אותן. הרשויות הקפריסאיות די מקפידות על הנושא לפי מה שקראתי ואי אפשר לצלול שם ללא מדריך ומועדון מקומי. אסור להגיע לאתר עם GPS או עזרי ניווט למשל. ואין באתר מצוף סימון או כל דבר אחר. (מעניין אם זה מופיע במפה כWRECK) בהחלט אחד אתרי הצלילה השווים שיש (למי שאוהב את זה) מיכה

arik2000

New member
צלילה../images/Emo45.gif

זה בדיוק האתר רק שאני קצת חלש בשמות אז.... הצלחת יותר ממני,בכל אופן שווה לצלול שם ואתה יכול לבוא עם ציוד שלך אבל לאתר אתה צריך להגיע עם סירה של כל הצוללים ועם מדריך,אם תרצה להשאר לבד תבוא עם שני בלונים ואחרי ה20 דקות הראשונות ישאירו אותך לבד ליתר הזמן או תבוא עם ניטרו בהצלחה

lizard

New member
אסור לצלול שם לבד.

ראה ערך שושוא´יות ומסתורין. אני חושב שפשוט הקפריסאחם רוצים לעשות עליך עוד כסף ולא מוכנים בצלילה ללא מדריך. מה שכן, אמנם זו נחשבת לצלילת הWRECK הטובה בעולם, זאת צלילה סופר מסוכנת. בייחוד לאלו שחושבים שהם יודעים הכול. כמו שאמרתי, זו אונייה ענקית (נדמה לי יותר מ130 מטר) מלאה בכל טוב(מכוניות מכולות ועוד). היא נמצאת בעומק של 30 מטר לפחות (נדמה לי שהשוקע שלה נמצא עמוק הרבה יותר) ללא מדריך אנשים עלולים התפתות להכנס למדורים. צלילת WRECK דורשת רמת מיומנות וציוד גדולה למדי (ראה ערך DIR בפורום הצוללים) חוץ מזה, אי אפשר לצלול באתר שכזה רק פעם אחת או פעמיים. אני חושב של 3-4 ימי צלילה למקום,כל פעם למקום אחר באונייה. מיכה

בת ים

New member
אם אני לא טועה../images/Emo6.gif

לצורך קבלת רשיון 60 (בינלאומי) מחייבים היום יציאה או כניסה לארץ בסירה. בתיה

arik2000

New member
זמן ים

לפי הנסיון שלי אין צורך ביציאה מהארץ בכלל מדובר על הצהרה של סקיפר על זמן ים רציף של 8_10 ימי הפלגה כבר חתמתי לכמה אנשים ולא הייתה להם בעיה כלל

בת ים

New member
זה ממש חדש../images/Emo26.gif

לדעתי כמה חודשים בלבד. הרישון הבינלאומי חייב ביציאה או כניסה בתיה

arik2000

New member
לא דובים ולא יער

לדעתי מי שהתחיל את השמועה זה בתי ספר וכל האינטרסנטים . בסיליבוס של משרד התחבורה וגם בהודעות למשיטים אין שום דבר כזה לכן תסיקי את המסקנות לבד..... את יכולה להשיג את זמן הים שלך מכל מקום ולכל מקום ולמשרד התחבורה אין ברירה אלא לקבל זאת אבל אני מבין שאת כבר לא צריכה......

soso_sami

New member
כמדומני אתה מתכוון ל...

דרור לאובר (הבן של ישראל) שייט ותיק ומנוסה. בחור נחמד בלשון המעטה. אם אכן מדובר בו אז מאוד מומלץ להצטרף למסע איתו. הניסיון שלו בים לא יסולא בפז ואפשר ללמוד ממנו המון. אם זה לא הוא אז אני ממליץ לך בכל זאת למצוא אותו ולצאת איתו

lizard

New member
זה הוא.

מישהו יודע מה הטלפון ? או שם העסק שלו. תודה מיכה

soso_sami

New member
תנסה דרך 144

הטלפון שיש אצלי כבר לא מעודכן (בדקתי) מצטער הפעם האחרונה שדיברתי איתו הוא היה במכללת עמק הירדן והיום אני לא יודע מה הוא עושה מלבד להמשיך ולשוט אתה יכול לחפש אותו או את אבא שלו בחיפה לאובר דרור או ישראל (האבא) העסק היה של ישראל עם עוד שותף ודרור נכנס פנימה. אני לא יודע מה הסטטוס היום. בהצלחה

למעלה