מישהו שמע איפה שי או קרן אמרו שהם גרים בת"א ?

amiram001

New member
מישהו שמע איפה שי או קרן אמרו שהם גרים בת"א ?

אני זוכר שצבר אמר שהוא גר בבלפור 19 ואח שלו יער גר בבלפור 1 . אני זוכר שאיתי אמר שהוא גר בשנקין פינת מלצ'ט . לאון גר ברעננה ברחוב אחוזה . אשר גר בטבריה בטח על הכנרת ...חחח יוסי ועינב אשקלון . ונסה באיזה מושב לא מעניין . שפרה בירושלים עם אחיות שלה . רנין בנוה שלום . אני לוא זוכר רק איפה שי אמר שהוא גר וקרן ??????????

amiram001

New member
מי שחושב ששי צריך להיות מועמד להדחה בגלל הפרה

על חוקי המשחק שיגיב לתגובה שלי ונשלח את זה למייל של האח הגדול ואני חושב שהם צריכים לעשות דין שווה לכל דיירי הבית , כי מה ששי עושה בוילה מאותו יום שהתפוצצה הפרשה של אשר-עינב מול צבר-שפרה הוא מתסיס את הדיירים ומודיע כבר כמה פעמים את מי הוא רוצה לראות בחוץ ולכן עליו לעלות על הגריל אבל באותו פדיחה כמו שעשו לעינב ואשר להוציא את הפרצוף הצבוע שלו בפני כל המדינה ואז תראו את הפרצוף האמיתי והסמריח שלו יוצא החוצה - כמו שהוא קילל את נעמה אמא לילדים בפני כל עם ישראל אז זה אומר מה הרמה של התוכנית וההפקה אם הם משאירים מועמד כזה בוילה בלי להתעלל בו . מעניין מה ההפקה בהולנד היו אומרים על סוג התנהגות ערסי-מודרני שכזה - הם היו בועטים לו בתוך הגולגלת על כל מה שהוא עשה . ההפקה הכניסה לעצמה גול עצמי כי עכשיו בשביל לעשות דין שווה היא צריכה לבדוק את כל המועמדים בציציות ולמצוא פגם בהתנהגות של כל אחד מהם כי כולם עושים את מה שאשר ועינב עשו ולכן בשביל ליישר קו ולהחזיר את התוכנית למסלול ההוגנות והיושר שלה (לעומת תוכניות אחרות שבגלל חוסר ההגינות והיושר וההתערבות בוטה של ההפקה איבדו את האמינות שלהם בעיני הצופים וכתוצאה מכך ירד הרייטינג והמפרסמים נפגעו מזה -----מישהו אמר "השרדות....." ) בכל מקרה מי שחושב כמוני שיצביע לפוסט זה וננסה לעשות עם זה משהו להגיע עם זה להפקה - הכי חשוב תזכרו את מה שאני אומר שי שטרית צריך ללכת הביתה כמה שיותר מהר למה הוא הכי שטן שיש בארץ והוא ערס מסריח במסווה של איש עסקים תלאביב מודרני !!!!!!!!!

בימינו כל ערס עם בית קפה מחשיב את עצמו

ל"איש עסקים". פתאום כולם נהיו לב לבייבים חוץ מהדברים שציינת, שי צריך לעמוד להדחה בעיקר בגלל דבר אחד: מה זאת המילה המפגרת הזאת "מנדרג' "?????? איזו מין מילה של עילגים...מה הקטע איתה?

נועה21

New member
מנסים להחדיר לסלנג שלנו את המילה הזו בכח

אבל לא נראה לי שזה תופס

Jason2

New member
דווקא בגלל זה

אני חושב ששי הוא איש עסקים מוצלח, אלה התכונות שצריך לצערי כדי להצליח בעסקים.

amiram001

New member
מי שחושב ששי תחמן/ערס/תככן/סכסכן/עובר על חוקי

|המשחק / חיקוי מגעיל של וזול של דן מנו אבל בגרסה המרוקאית עם כל האופי המגעיל והמזעזע שלו . מי שלא רואה איזה מלוכלך שי משחק הן כלפי בני הבית שהוא מנסה לעשות בלאגן ולחמם כל פעם מישהו אחר וככה הוא גם מוציא מדיירי הבית את האמת שלהם את מי הם רוצים להדיח וככה הוא בעצם צובר לעצמו כוח כי הוא יודע בדיוק מי אוהב את מי ומי שונא את מי - תכלס הוא משחק את התפקיד של האח הגדול והאח הגדול צריך על זה לעשות לו זום של 24 שעות ביממה ולהכנס לנשמה שלו בשביל להראות לכל המדינה ולכל העם איזה חתיכת זבל הבן אדם הזה ולשרוף אותו לא רק בתוכנית אלא גם אחרי זה בעסק שלו שאף אחד לא יעשה איתו עסקים יותר למה הוא בן אדם שפל ונבזה !!! דינו צריך להיות כמו של דן מנו הגליה לחו"ל לכמה שנים טובות שיהיה לו זמן לחשוב על ההתנהגות השתלטנית והתחמנית שלו !!!! מי שחושב כמוני שיצביע בסימן של

../images/Emo6.gifאתה קרוב של נעמה במקרה??

יש יותר מידי שינאה ותסכול בדברייך כלפיי אדם שמשחק בתוכנית טלויזיה

amiram001

New member
אני מדבר ככה כי אני שונא אנשים שמשחקים אותה

מה שהם לא ושי כל הזמן אמר על נעמה שהיא צבועה ושהיא מחממת בין כולם אבל הוא הפיל את זה עליה כי הוא יודע לנבוח והוא פחד שהאש תבוא עליו למה הוא קלט שנעמה אנטלגנטית ופיקחית ותדע לחשוף את פרצופו האמיתי של שי ולכן הוא גרר נגדה מרד - אל תהיה תמים - תחשוב רגע שהיית צריך לשרת שירות קרבי עם בן אדם כמו שי שכל החלטה שלו היה מקבל בצעקות ושמשהו שהיית חושב עליו והוא לא היה מסכים איתך אז הוא היה מחכה לך בפינה - תחשוב על זה ותגיד לי אם אני לא צודק בקשר לדעות שלי עליו ותאמין לי שאני פה עוד נזהר בלשוני . הבן אדם עשה לעצמו נזק הרבה יותר גדול מתועלת וזה מה שהוא חשב שייצא לו מהתוכנית ובזה אני שמח כי אני בטוח שכל בן אדם אינטלגנטי שראה אותו משחק במשחק קלט את הפרצוף האמיתי שלו ואיך הוא מנצל בצורה צינית את ההתנהגות הברוטאלית שלו בשביל להשיג דברים , ברגע שזה מגיע להתנהגות אנשוית ורגשית הבן אדם נשאר מאחור שנות אור . ומבחינתי שיישאר כמה שיותר כי הוא עושה לעצמו כל דקה שהוא נמצא שם נזק וזה ברור לי ולכל העולם שהוא לא יגיע אפילו לגמר ייאללה שי ומוריאל תפרדו כמו שזרקת את חבר שלך לשעבר דקה וחצי לפני החתונה -חחחחחחחחחחחחחח שיייייייייי יא מסכן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

שי וקרן

גם גרים בת"א, אני זוכר ששי אמר שהוא גר בבניין דיזנגוף, הבניין הגבוה הזה ליד הסנטר, וקרן גם אמרה שהיא גרה בת"א ומדיי פעם היא חוזרת לבית שלה בהרצליה.

amiram001

New member
ה-ק-פ-צ-ה אנשים אני רוצה לשמוע דעתכם על הפוסט

שלי !!!!!!!!!!!!!

למעלה