שאני חוזר ואומר ששיר כמו "והאדמה לא ידעה" ממש לא מתאים למצעדי פזמונים. מגוחך לפי דעתי. זה לא יעזור למכירות, לא יעשו לזה קליפ, אף אחד לא יפזז את זה ברחובות. זה שיר זכרון לפרוייקט אישי וכואב. צריך לשלוח עוד "סנונית" מהאלבום לרדיו. אני מזכיר שוב שזה רק הדעה האישית שלי. (אוקיי שמוליק????)
נשמה, "חבק אותי לאט" יצא לפני שנה... לא יוציאו שום סינגלים נוספים מתוך "חבק אותי לאט"... גלי כבר עובדת על איסוף חומר לאלבום הבא... השיר "והאדמה לא ידעה" באמת עצוב וכואב אבל עד כמה שזכור לי במצעד לא צועדים רק שירים קצביים וקלילים... היו גם שירי מחאה רבים מאז ומתמיד. ברור שאין קשר ליחסי ציבור של גלי עם השיר הזה אבל גלי עושה כל מיני דברים ונרתמת לכל מיני דברים שמדברים אליה ונוגעים בה,ולא רק למטרת רווח או קידום אינטרסיים אישיים.
"והאדמה לא ידעה" שיר ממש מקסים ומרגש. שיר שיכול להצליח מאוד במצעדים. אבל עיזבו מצעדים, מי צריך אותם. כבר ראינו את הפשלות שלהם במצעד השנתי. אז באמת לא צריך להתייחס למצעד בכלל, גלי בטח לא צריכה אותם. גלי בשבילנו הכי טובה גם בלי המצעדים,
שישמיעו אותו בימי זיכרון וימים עצובים לא עלינו. במדינה כמו שלנו, ימים עצובים זה כבר יותר תדיר ממצעד אחד שבועי לצערי הרב.... אם ישמיעו את זה בימי זיכרון זה כבר עשה את שלו למרות שלא זו המטרה.
זה היה צפוי (לדעתי פעם ראשונה בהסטוריה שזה קורה לגלי) כמו שרובי אמר, השיר בכלל לא מתאים למצעדי פזמונים. הוא יפה ומרגש, אבל לא מתאים לשם. בקיצור, מחכים בקוצר רוח לסינגל הראשון מהתקליט הבא...