מישהו שמע את הקופסא החדשה של הקליק?

Lard

New member
כמובן שאת החידושים לא אהבתי אבל

חוץ מיזה מאוד נחמד ...

מישהו שמע את הקופסא החדשה של הקליק?

איכות ההעברה שווה או שחילטרו? יש בונוסים? ואיך הדיסק עם השירים החדשים?

Lard

New member
לא אבל

בדיונים שערכנו בפורומים מקבילים למוסיקה ישראלית הגענו למסקנה שלצערי הדיסק הכפול שווה קניה במידה שאין לך את ההוצאות המוקדמות של הקליק שיצאו בדיסק , התוספות מאכזבות בכללי מאכזבות פחות או יותר כמו התקליט סולו שדני דותן . אבל מצד שני כמה מקוריים הקליק יכולים כבר להיות אחרי שעברו את תקופתם בקיצור אם אין לך קליק תקנה . אם יש אין טעם .

בלי קשר לקליק

א. לא צריך להיות מקורי כדי להוציא תקליט טוב ב. אפשר להוציא תקליט טוב גם שנים אחרי שעברה התקופה הגדולה (ע"ע דיוויד בואי החדש) נ.ב.1 - אוי, כתבתי "תקליט". הנוסטלגיה עושה בי שמות נ.ב.2 - את הביקורת שלך ניתן לסכם בכותרת "צריך שתדליקו להם נר" (בטח עשרות מקומונים כבר כתבו את זה לפני. מה´כפת לי?)

Lard

New member
מסכים אבל כנראה שבמקרה של דני דותן

וחבורתו הדברים החדשים כבר לא זה ..( לא מאמין לי תנסה להקשיב) ואני לארג´ ונותן הזדמנות .. למשל התקליט של פוליאנה פראנק שיצא לפני שנה אהבתי . דרך אגב אתה מכיר את "גדוד נהגי הנ"נ" מהקריות?

לא מכיר את הגדוד

ולגבי הקליק: א. אכן להקה גדולה בעברה ב. אכן קשה להאמין שדני דותן שהתנתק ממוזיקה ועובד אפרת שעשה הפקות איומות יוציאו פתאום מאסטר-פיס. חבל. מה עם הקאמבק של אופירה גלוסקא?

turrican

New member
הקליק

מעניין כמה עולה הדיסק "אוסף" החדש הזה? לדעתי הקליק אחת הלהקות החשובות של ה80 , הן במקוריות והן בייחודיות שלהם. איך אפשר להשאר אדיש לשיר "אל תדליקו לי נר" או "אינקובטור" ?. מוסיקה נועזת , לא אופיינית מעין מחתרתית. לדעתי אנשים שאין להם את הדיסק המקורי של הקליק , אני ממליץ להם לקנות את הקופסה החדשה של הקליק .

alpha80

New member
מסכים עם כל מילה - ועוד -

זו להקה שהקדימה את זמנה באיזה 15 שנים . כשהם היו קיימים לא ידעו להעריך אותם מספיק. אחת מלהקות הגל החדש הטובות שקמו בארץ (כמה כבר היו...)

למעלה