מישהו שמע את השיר הזה פעם? ג'ייסון שר שם...

מישהו שמע את השיר הזה פעם? ג'ייסון שר שם...

היי קודם כל פורום מדהים!!!! אני מעריצה את הלהקה המדהימה Take That שנים על גבי שנים, כמובן שעם השנים זה תפס פחות זמן מחיי שכוללים עכשיו בעל מדהים ו3 נסיכים אך אני פתאום מוצאת את עצמי כמו פעם בגיל 16 כל היום ביו טיוב מחפשת סרטונים וצופה בעיניים מזוגגות. כשהייתי ילדה החבר המועדף עלי היה מארקי המתוק האמת.... גם היום :) הוא פשוט הורס את הבריאות במתיקות שלו. אני רוצה לומר לכל מי שהיה בהופעות השנה שאתן מדהימות ובעיקר בזכות זה גיליתי את רובי מחדש אין על הכאריזמה שלו. דרככם למעשה אני חובה את מה שהייתי צריכה לראות... למעשה הייתי צריכה ללכת להופעה ב18/07 אך זה לא יצא לפועל לצערי הרב
בקיצור... אני מתנצלת אם פתחתי שרשור חדש אבל בצ'יטוטיי הקבועים ביו טיוב לאחרונה נתקלתי בשיר הזה ואני לא שמעתי אותו מעולם... ג'יי שר מהמם וחבל מאוד שלא שומעים אותו מספיק

אהלן ../images/Emo9.gif

קודם כל שמחים לראות אותך איתנו.. כיף פה תשארי מבטיחים לך שיש קטעים.. לגבי השיר. 84 הוא שיר Bסייד שזה אומר שהוא לא נמצא בשום אלבום,הוא נמצא בסינגל. זה השיר B סייד של up all night . וכן השירי Bסייד שלהם מעולים מעולים מעולים ,לפעמים אפילו יותר מהסינגל עצמו ... ואין סיכוי שהם ישירו אותם בהופעות או משהו :(

ברוכה השבה../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

רובי באמת מדהים, תמיד אהבתי אותו מאוד אבל בזכות הסיבוב הזה למדתי לאהוב אותו אפילו עוד יותר, כל אחד מהם פשוט היה מדהים, אי אפשר שלא להתאהב בהם יותר ויותר

תודה...../images/Emo9.gif

ואשמח מאוד להמשיך ולהשתתף באמת כיף כאן... אגב השירים בדיסק החדש שלהם היו לי קצת קשים לעיכול
אבל.... והאבל הוא ענקי כי ברגע שראיתי את הסרט הדוקמונטורי ואיך שהם דיברו על התהליך של כתיבת השירים ועל איך שכל שיר הוא למעשה סוג של וידוי אישי אני פשוט מאוהבת בכל אחד ואחד מהשירים, במיוחד ב undreground Machine, לפני כן לא ממש אהבתי את השיר ועכשיו הוא אחד מהאהובים עלי...זה פשוט מדהים עד כמה הם מוכשרים ,לא שזה מפתיע אותי, אבל אין ספק שTT ה"בוגרים" יותר מדהימים ממה שהם היו לפני 17 שנים.

orlyshka1

New member
מסכימה איתך לחלוטין על הכל

אכן, שיר מדהים, אכן ג'ייסון (שר) מדהים, והוא אכן צריך לשיר יותר (למרות שנראה לי שאם הוא לא שר יותר זה כי הוא לא כל כך רוצה לשיר יותר, לצערנו), ואכן הפורום הזה כיפי, והוא בית. תשארי!

ועוד אחד של גאירי

וואו איזה חתיך!!!! רק שאי אפשר שלא לשים לב כמה הוא נבוך מזה... חחחח איזה גרי זה פשוט מדהים

הייייייי../images/Emo24.gif

כיף לשמוע ממך! זו סיבה מספיק טובה בשביל לפתוח שרשור חדש
אל דאגה, בסיבוב הבא את באה איתנו אם תרצי או לא
אני חייבת לציין שלפני הסיבוב הייתי בטוחה שג'ייסון לא הכי התלהב לצאת שוב לסיבוב הופעות (הרי הוא האחרון שהשתכנע להתאחד), אבל אחרי שראיתי אותו.. הוא היה עם המון התלהבות ונראה שיש לו המוווון סטאר קלוואליטי וצ'ארם
... גם אם הוא כנראה לא אוהב לשיר (כך אני משערת), הייתה לו המון נוכחות גם בלי שישיר... למרות שבהחלט הייתי שמחה אם הוא היה מועיל בטובו לפנק אותנו בשיר... (כן מורי! קראת נכון
)

orlyshka1

New member
לייק!!!!

ידעתי שנצליח לחנך אותך בסוף, LOL (שמתן לב לתוספת שלי פה?!?!)

../images/Emo140.gifאתן מקסימות

אין לכן מושג איזו שבוזה הייתי וכמה בכיתי כמו איזו טינאיג'רית מפגרת ב-18/7
תבינו כבר היו לי הכרטיסים בידיים שזה היה הכי מעצבן... ועוד כשאני צופה ביו טיוב בקטעים מההופעה של אותו יום אני עוד יותר בוכה ובעיקר כשאני ראיתי כמה רובי השתדל ועשה את כל המאמצים לתת את ההופעה הכי טובה שיכול, למרות שהרגיש ,ותסלחו לי על הביטוי, חרא... ומארקי היה מתוק מתמיד,,, אויי החיוך הזה פשוט ממיס...בקיצור אני בהחלט אקח את ההזמנה כתקפה ואני מאוד מאוד מקווה שהטור הזה לא היה האחרון, מסכן בעלי.... אין יום שאני לא טוחנת לו על אמסטרדם וטייק דאת הקיצר כפי שכבר אמרתי אתן מקסימות ואני בהחלט אשמח לנסוע איתכן

Hadar07

New member
ברוכה השבה

תודה על כל הלינקים גרמת לי להזכר בדברים שמזמן לא ראיתי ותמיד טוב להזכר
ותישארי איתנו כיף פה.

למעלה