מישהו שמע היום את הכתבה של כרמלה

פלסטיק

New member
מישהו שמע היום את הכתבה של כרמלה

מנשה? סיפרה שם על מילואימניקים שקובלים על המון דברים בסיסיים כמו מחסור במזון, מזרנים למיטות, ציוד לחימה כמו גיפים ממוגנים לנסיעה בשטחים אפודים ואפילו נשק. תגובת דובר צה"ל היתה מדהימה בחוצפתה. הוא אפילו לא טורח להכחיש או להגיד שרק עכשיו נודע לצה"ל. הוא אומר שהביה ידועה לצה"ל רק משום מה צה"ל לא מצליח לתקן את המעוות מעניין מה היתה התגובה של הבוס שלי אם הייתי אומר לו שאני יודע על בעיה אבל לא עושה שום דבר לתקן אותה אז אנחנו הבוס של צה"ל. אם האחראים בצה"ל לא מסוגלים לתת את הציוד הנדרש יש לדרוש את פיטוריהם

suari

New member
אז מה אם היא סיפרה?

זה שהיא סיפרה מחייב שזה נכון? אני אישית הייתי במילואים כאשר במהלך השרות אני שומע את אותה הכרמלה מדווחת ברדיו על מוצב שאין בו מים חמים, וברור שלא היו, איך יהיו אם החיילים רצו לדווח לכרמלה במקום להדליק את הבוילר ??? אז נכון שאולי זה מקרה חריג אבל אולי לא. לא צריך להאמין לכל מה שהיא אומרת.

Turambar

New member
אז אתה היית במוצב עם מים

אז מה? אולי לא כל מה שמפורסם בתקשורת זה נכון. אבל לי יצא כבר להיות במוצב ללא חשמל וללא מים, ועם שירותים סתומים. ויצא לי כבר להיות בחורף בלי חרמוניות, ולשמור עם נשקים לא מאופסים. אז לא קשה לי להאמין. העיקר שנגד משמעת בקריה צריך להרויח 20000 ש"ח בחודש בתקופה כזאת.

פלסטיק

New member
צה"ל אומר שזה נכון

אתה טוען שגם צה"ל משקר וסתם אומר שתנאי השירות והמיגון של חיילי המילואים במצב רע? או שאתה שייך לאלה שתוקפים את הכתבת במקום ושלא במקום דרך אגב אני ראיתי דברים במילואים וכן עוד רבים מחברי הפורום. לא תוכל לשכנע אותי שעיני מטעות אותי.

כי אנחנו המשאב הזול של צה"ל...

היחס למילואימניקים מחפיר ולכן אני לא יכול לבוא בטענות למי שמתחמק

למעלה