מישהו שמע, יודע, מכיר?

kikona126

New member
מישהו שמע, יודע, מכיר?

את זה:
http://www.naet.com/

יש לי חברה שמאז שאני מכירה אותה סבלה מפריחות ממש חזקות, והיא סיפרה לי שבקיץ האחרון זה כבר עבר כל גבול ובת דודה שלה המליצה לה על זה, וזה שינה את חייה, וכרגע כבר כמה זמן שפריחה לא מופיעה לה... (ראיתי אותה היום, והפנים שלה והידים היו חלקות! מדהים!)
האם יש פה עוד מישהו שהתנסה?
מעניין אותי לשמוע על זה עוד קצת...

ladybug4NLP

Active member
NAET - אכן שיטה מומלצ לכל מי שסובל מאלרגיות

ויש תוצאות יפות.

חפשו רשימה של מטפלים מוסמכים (כמדומני שרק רופא שעבר קורס בשיטה יכול לעבוד איתה)
היה בזמנו רופא בכפר סבא או ברעננה.

מקור השיטה הוא של רופאה הודית
את יכולה לעשות גוגל על השיטה ומפתחה

בדרך כלל חייבים לבודד את המרכיב באלרגני- ואז עושים טיפול ואז במשך 25 שעות אסור לצרוך או להיות בקרבת האלרגן

ויש גם את שיטת IPEC שהיא דומה מאד ל-NAET (כמדומני שזוהי שיטה "אחות" כדי שלא רק רופאים יוכלו לעבוד בה.

תוכלו לפנות לפורום שכן של רפואה משלימה ויש שם גם מטפלים ב-IPEC

הרבה בריאות

kikona126

New member
תודה!

את האמת ברגע שהחברה סיפרה לי שהשתנו לה החיים הבנתי שיש בזה משהו. היא סבלה מאלרגיה ממש חזקה בעור... ולא מצאו לזה שום פתרון...
אני אברר אני רוצה לנסות בשביל המגרנות.

ladybug4NLP

Active member
קודם כל אני מאחלת לך הצלחה

וגם לדעת שלא משנה מה השיטה וגם אם זו הטובה ביותר, היא לא תמיד עובדת על כל האנשים.

ולפעמים אותה שיטה אצל מטפל אחד לא עובדת ואצל מטפל שני זה מצליח.
כך זה היה אצלי כשרציתי להגמל מעישון למשל
הלכתי למטפל מקסים ומנוסה שעבד בהצלחה גדולה מאד עם מאות אנשים ולא נגמלתי
אחרי 3 חודשים אחרי למטפל אחר, גם הוא מנוסה, לא ממש נחמד והפסקתי לעשן אחרי טיפול אחד.
אין תמיד הסבר הגיוני לדברים האלה כי כל אדם הוא עולם בפני עצמו

מי שבאמת רוצה להצליח יילך וימשיך לחפש עד שימצא פתרון לבעיה שלו

ושוב בהצלחה

מצד אחד את צודקת בעניין "מי שרוצה"

צריך לזכור, שרוב האנשים לא באמת רוצים לסבול. ולא רוצים להישאר במצב לא נוח.
ויש כאלה- שבאמת אין תרופה למחלה או לבעיה שלהם. ולכן אני מרשה לעצמי להיות קצת יותר מסויגת בעניין ה"מי שרוצה מוצא" שאמרת,כי לעתים, דווקא החיפוש האינסופי הזה הוא מאוד מייגע ומאוד מעיק, ולעתים גורם אף יותר נזק בשל ההתעסקות המוחלטת בעניין בכל זמן, בכל עת, בלי הפוגה.

אבל בגדול, את גם צודקת- יש הבדל בין מטפלים. הרבה פעמים דווקא הכימיה בין מטפל למטופל יותר חשובה מהרבה דבירם.
אני ניסיתי כמה מטפלים אלנטרנטיביים מכל המינים ומכל הסוגים, אבל.. הרוב לא הצליחו להועיל בדבר, עד שמצאתי אחת שכן. משהו כמו 6 שנים של ניסיונות, כולל התייאשות בשלב מסוים,וויתור.
לעתים צריך לדעת מתי הגוף יכול "לסחוב" עוד התנסות ומתי לא.

ולעתים, צריך גם לנוח. לא לעשות דבר, לא לחפש איש. פשוט לנוח. גם את זה הגוף דור שלעתים, וכדאי להקשיב לו.
\

kikona126

New member
המטפל האלטרנטיבי הכי טוב

לדעתי, הוא אנחנו...
לא הלכתי לשום מטפלצכדימלעבוד על שינוי הגישה שלי...
אני חושבת שמההתמודדות ספגתי כוחות , זה מעין רצון להוכיח לעצמי שאפשר גם עם... שזה לא ישנה לי את השגרה ולא יקח ממני את מה שאני אוהבת... ומאז המעגל שלי רק גדל!

היה ליממשהו מוזק במשחק בשבת האחרונה, רעדתי כל המשחק ולא מהתרגשות, המאמן שלי צעק עלי כל המשחק שאני אםסיק לרעוד (ממש עוזר...) ואז כשהגעתי הביתה גיליתי שהנסיכה קפצה לביקור בתחפושת האדומה שלה! הכאבי בטן היו בראשון, אבל לא חזקים מידי... מה שכן הרעידות המשיכו, מסתבר שבזמן המשחק לא הרגשתי את הכאב בגלל האדרנלין, אבל הגוף בכל מקרה רעד, מעין תגודה אוטומטית שלו... היה לי אחלה של משחק.... פה ושם הרגישו את הרעידות...

למעלה