מישהו שמע מתי סופסוף מעיפים את כל הבמפרים המוגזמים האלה מהכביש ?!
ל ליאתוש כפרה New member 16/8/07 #1 מישהו שמע מתי סופסוף מעיפים את כל הבמפרים המוגזמים האלה מהכביש ?!
נ נתוש של אוריה New member 16/8/07 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין מצב... גם אני אמרתי לא פעם שנסחפו , אבל כנראה שבטיחותית העיריה שמה אותם... מעצבן - זה עדין....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין מצב... גם אני אמרתי לא פעם שנסחפו , אבל כנראה שבטיחותית העיריה שמה אותם... מעצבן - זה עדין....
ל ליאתוש כפרה New member 17/8/07 #3 בטיחותית,כן..הורסים את הרכב,כן כן. יש במפרים מסויימים בעיר שאין לי מושג למה לא מטפלים בהם. גם פסי ההאטה החדשים ששמו מול הקניון. חוצפה.
בטיחותית,כן..הורסים את הרכב,כן כן. יש במפרים מסויימים בעיר שאין לי מושג למה לא מטפלים בהם. גם פסי ההאטה החדשים ששמו מול הקניון. חוצפה.
נ נתוש של אוריה New member 17/8/07 #4 איפה מול הקניון ? היום נסעתי שם ולא ראיתי ...יותר נכון לא הרגשתי
ל ליאתוש כפרה New member 22/8/07 #5 יש את פבי ההאטה האלה..מחזירי אור או איך שהם נקראים. זה יותר לאוטובוסים שחוזרים מירושלים...אבל הם הורסים את האוטו יותר מהבמפרים המגיעילים שיש. ושמתי לב שלא חסכו והוסיפו עוד כאלה בעיר
יש את פבי ההאטה האלה..מחזירי אור או איך שהם נקראים. זה יותר לאוטובוסים שחוזרים מירושלים...אבל הם הורסים את האוטו יותר מהבמפרים המגיעילים שיש. ושמתי לב שלא חסכו והוסיפו עוד כאלה בעיר