מישהו שמע מfila היום?

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

fila

New member
טוב אז אני סוף סוף כאן...../images/Emo13.gif

אחרי השיחה עם הבוס (הוא באמת הגיע במכנסי דונה קארן
). אני מודה שלא הייתי ממש תקיפה כמו שהתכוונתי להיות,אבל אמרתי כמעט כל מה שתכננתי להגיד ואני מאוד מקווה שהעברתי את מסר בצורה חד משמעית... זה התחיל בזה ששמתי את תלוש המשכורת שלי על השולחן שלו ואמרתי שאני לא מוכנה לעבוד בשכר המגוחך הזה ובטח לא בשני תפקידים כמו שאני עושה היום,השתמשתי במילים כמו "זה עלבון" ו"זלזול" וגם נותנים לי הרגשה של "קניין סוג ב´" כי אני מרויחה בערך חצי ממה שמרויחים הקניינים האחרים. הבהרתי שהיתה לי סבלנות שנה וחצי וזהו הגיעו מים עד נפש. הוא כצפוי אמר שהוא ממש מצטער אבל ידיו כבולות....
ולמרות שהוא ממש רוצה שאשאר הוא לא יחזיק אותי בכח ואם מצאתי משהו יותר טוב אז הוא מבין(בשלב זה כמעט הקאתי!), הוא הבטיח לדבר עם אבא שלו (הבוס הגדול) ולהחזיר לי תשובה מחר. אגב הוא אמר לי בפירוש שאם יחפשו לי מחליף הם יצטרכו לשלם לו מן הסתם פי שתיים, אבל הוא לא רוצה לפטר אותי ולקבל אותי חזרה.... זהו , אני בטוחה שמחר הוא לא יבוא! אני מכירה אותו אבל אני לא מתכוונת לוותר, ואני רוצה לקבל תשובה, אני מוכנה נפשית לכל תוצאה שהיחה הזאת תניב... מבטיחה לעדכן בהמשך....
לילה טוב

הילית*

New member
לפחות את בטח יותר שלמה ורגועה

עכשיו. עכשיו נראה אם הוא יצא הוגן... מנסיון של לפני יומיים עם אחת העובדות שלי הצלחתי לשכנע את הבוס שלי לתת לה יותר ממה שהוא התכוון רק מהסיבה של חוסר הוגנות מול אנשים אחרים בחברה. מאחלת לך להצליח כמוני... מקווה שתצליחי !

fila

New member
תודה בנות......./images/Emo24.gif

אני בהחלט יותר רגועה עכשיו אחרי שאמרתי כמעט הכל...... עכשיו נראה מה יהיה

למעלה