מישהו שמע על אגודת "אחווה"? מעניין, אם מישהו כאן שמע על האגודה הזאת...
א אריאלה ב. New member 1/12/03 #1 מישהו שמע על אגודת "אחווה"? מעניין, אם מישהו כאן שמע על האגודה הזאת...
מ מייקי 770 New member 1/12/03 #4 אה.. כי מכר שלי סיפר לי שסחבו את-- --אבא שלו לאיזו כת עם שם דומה שמלמדת קבלה.
ע עצוב 100 New member 1/12/03 #5 בהחלט. אבא שלי חבר שם! ! ואם זה מאד מעניין אותך היתה כתבה גדולה על זה בבקהילה לפני כמה חודשים. . .
א אוהב ישראל New member 2/12/03 #14 אולי תספר לנו ממקור ראשון זה מאוד מעניין כל הסיפור של "אחווה" גם אני קראתי על זה בבקהילה
א אריאלה ב. New member 2/12/03 #16 עצוב, באיזה סניף אבא שלך חבר? זה מתחיל להיות מעניין סיפרו לי שזאת אגודה סודית, משהו כמו החמשיה הסודית לחרדים זה נכון?
עצוב, באיזה סניף אבא שלך חבר? זה מתחיל להיות מעניין סיפרו לי שזאת אגודה סודית, משהו כמו החמשיה הסודית לחרדים זה נכון?
נ נאמן למקורות New member 1/12/03 #6 וואאאווווווווו........ אגודה עתיקת יומין, בתמצית, מטרת האגודה הייתה לאגד חברים לסיוע אחד לשני עד כדי מסירות נפש. רבים וטובים היו חברים ועדיין חברים בה. התלונה היחידה שהייתה נגדם - כאילו הם ניהלו את המדינה ודאגו רק לחבריהם.
וואאאווווווווו........ אגודה עתיקת יומין, בתמצית, מטרת האגודה הייתה לאגד חברים לסיוע אחד לשני עד כדי מסירות נפש. רבים וטובים היו חברים ועדיין חברים בה. התלונה היחידה שהייתה נגדם - כאילו הם ניהלו את המדינה ודאגו רק לחבריהם.
א אריאלה ב. New member 2/12/03 #11 יפה! כל הכבוד על הידע ../images/Emo13.gif חשבתי שזאת אמורה להיות אגודה סודית
א אנטי שרון וביבי New member 1/12/03 #9 בית הכנסת בלי או עם קשר יש בית הכנסת בסמוך לשכונת גאולה בירושלים ברחוב ראשית חכמה שנקרא כך ובעצם כל השכונה שבא הוא נמצא נקראת אחוה. אולי זה קשור.
בית הכנסת בלי או עם קשר יש בית הכנסת בסמוך לשכונת גאולה בירושלים ברחוב ראשית חכמה שנקרא כך ובעצם כל השכונה שבא הוא נמצא נקראת אחוה. אולי זה קשור.