מישהו שמע על גן חיות בפרנקפורט?

blioblibizim

New member
מישהו שמע על גן חיות בפרנקפורט?

ביום רביעי הבא אני נוסע לגרמניה... אמא שלי אמרה לי שהיא ביררה על אטרקציות בשבילי ויש שם גן חיות עם מחלקת זוחלים בין הגדולות בעולם! השאלה שלי אם מישהו שמע על הגן הזה? הגן חיות בפרנקפורט ורשום לי שקוראים לו zoo frnkfurt

blioblibizim

New member
דרך אגב...

אני מגדל פיתון בורמזי כרכן צהוב ופיתון מתכדר אניינסה לשים תמונות שלהם.. הכרכן באורך בערך 1.70 הבורמזי 1.30 והמתכדר 1.20(כבר זקן!) המתכדר קצת חולה אבל הוא משתפר ממש יפה!

naja

New member
שלום עופר.

מה הבעיה עם המתכדר ואיך הוא מטופל?

blioblibizim

New member
יש לו דלקת ריאות...

איזה יום אחד שבאתי להוציא אותו ראיתי שיש לו המון נזלת בפה ובאף ואז ראיתי שהכבל הפסיק לעבוד משום מה והוא התקרר... חבר שלי לקח אותו לוטרינר במודיעין שנתן לו אנטיביוטיקה והוא משתפר! אסף פיניקס ראית כבר אותו שהיית אצלי...

naja

New member
דלקת ריאות.

אתה יכול להוסיף קצת פרטים כדיי שנלמד מהמקרה? ע"פ מה הוטרינר קבע שזו דלקת ריאות?(ע"פ מראה או שלקח דגימות?) איזו אנטיביוטיקה הוא נתן וכמה פעמים? מה עוד הוא המליץ לך לעשות?(לחטא את הטרריום, לבדוק טמפרטורה וכו"'). וכמובן, מתי כל זה קרה ותוך כמה זמן הטיפול התחיל להשפיע. תודה.

blioblibizim

New member
כמה פרטים שאני יודע..

דבר ראשון הנחש הוא שלי ושל חבר שלי וחבר שלי מטפל בו כרגע... מה שאני יודע זה שהוטרינר בדק את הנחש ואין לי מושג על פי מה הוא הבחין שיש לו דלקת ריאות אבל הוא הוטרינר בינינו... אני יודע שהוא נתן לחבר שלי אנטיביוטיקה לתת לנחש כל יום! חוץ מזה הוא המליץ לעלות את הטמפ'... לפי התגובה שלך נראה לי שאתה קצת מפקפק... תאמת אני ממש סומך עליך ושמעתי דברים טובים! אז אם היית רואה מתכדר מאוד מנוזל מהפה ומהאף שהרבה זמן עם פה פתוח מה היית עושה?? דבר שני אני לא מצליח להעלות תמונות!

הנה מה שאני הייתי מציע

להעלות את הטמ"פ ל31-32 מעלות וקצת להעלות את הלחות. שימוש באנטיביוטיקה הוא מאוד נפוץ אבל ככל שהזמן עובר מגלים יותר ויותר את התופעות לוואי שלו שיכולות להיות קשות בהרבה מהסיבה הראשונה לטיפול. כדאי להשתמש באנטיביוטיה רק אחרי שמנסים לטפל קודם כל ביתר הגורמים ורק במקרה והם לא עובדים לנסות טיפול אנטיביוטי. כשצריך להשתמש באנטיביוטיקה זה אחרי שנעשתה בדיקת רגישות ובעזרת התוצאות הוחלט איזה סוג של טיפול הוא הכי מתאים, שני נחשים מאותו הסוג שגדלים באותם התנאים יכולים להראות חולים באותה המחלה אבל למעשה החיידקים שלהם שונים ולכן סוג האנטיביוטיקה יהיה שונה מאחד לאחד. זו הסיבה לעריכת בדיקת רגישות ולא סתם לנחש דבר שעלול לפגוע בנחש ובמקרים מסויימים גם לחזק את החיידקים.

תבדוק שגודל התמונות מתחת ל

250K אם לא, אז תפחית את איכות התמונה או הרזולוציה

naja

New member
אני לא מפקפק.

השאלת שלי באו מכמה סיבות: 1-לוודא שהמתכדר שלך באמת מטופל כראוי, מאחר וכבר נתקלתי בווטרינרים שלא מתביישים לטעון שהם מבינים בזוחלים ולמעשה הם לא. 2-ללמוד קצת על שיטת הטיפול של הוטרינר.(למזלי אין לי יותר מידי ניסיון עם תרופות ואני מעדיף ללמוד מנסיון של אחרים). 3-לדעת אם הוטרינר הזה שווה המלצה, מאחר ואני נשאל מידי פעם על וטרינרים ולא תמיד יודע מה לומר. לגבי השאלה שלך-אם אחד הפיתונים שלי היה מגיע למצב הזה הייתי מחטא את הטרריום, דואג ללחות מתאימה ומעלה את הטמפרטורה ל 32-36 מעלות למשך יום ואם לא הייתי רואה שיפור מידי הייתי פונה לוטרינר.

blioblibizim

New member
התפתחות אצל המתכדר...

דבר ראשון והכי חשוב המתכדר הבריא!! סוף סוף הוא נושם כמו שצריך ואין לו נזלת והכל בסדר... מה שאני לא יודע זה אם להמליץ לך על הוטרינר כי בסה"כ יכול להיות שהחימום הוא זה שריפא את הנחש ולא האנטיביוטיקה דבר שני: איך מצרפים שתי תמונות???

o r i 6 6 6

New member
זה מתכדרר?

זה ממש נראה כמו כרכן מבחינת היחס בין האורך לעובי. השני נראה מתכדרר אתה בטוח שהראשון זה פיתון מתכדרר?

עופר..

למה לא אמרת לי שזה אתה
ממתי המיתכדר חולה?. תעלה לפורום את התמונות של הבורמזי והכרכן..

למעלה