מישהו שמע על הבר-מסעדה החדשה שפתחו? ORO? איפה זה...? ראיתי היום פרסומת למקום...
ח חןשסק New member 15/7/07 #1 מישהו שמע על הבר-מסעדה החדשה שפתחו? ORO? איפה זה...? ראיתי היום פרסומת למקום...
ד דוובשנית New member 15/7/07 #4 שלילי. אני נאמנה ללופט! (או יותר נכון להומפרייז של הלופט...) סתם, אולי אני באמת אקפוץ לנסות. (אני רק מקווה שזה לא כמו העגול כי לא סבלתי את המקום ההוא!)
שלילי. אני נאמנה ללופט! (או יותר נכון להומפרייז של הלופט...) סתם, אולי אני באמת אקפוץ לנסות. (אני רק מקווה שזה לא כמו העגול כי לא סבלתי את המקום ההוא!)
S Shark Alarm New member 16/7/07 #5 מאז שאכלתי את ההומפרייז באחת המסעדות ../images/Emo26.gif אימצתי את זה לתפריט שלי.. במקום שניצל וצ'יפס- שניצא והומפרייז.. אחד המוצלחים
מאז שאכלתי את ההומפרייז באחת המסעדות ../images/Emo26.gif אימצתי את זה לתפריט שלי.. במקום שניצל וצ'יפס- שניצא והומפרייז.. אחד המוצלחים
ח חןשסק New member 16/7/07 #6 ../images/Emo45.gif הום פרייז זה עדיף מצ'יפס! בהחלט שווה (אם מכינים את זה טוב). חוצמזה, אם כבר מדברים על על הצ'יפס- פוטטוס זה הרבה יותר טעים עם ההמבורגר במקדונלד'ס
../images/Emo45.gif הום פרייז זה עדיף מצ'יפס! בהחלט שווה (אם מכינים את זה טוב). חוצמזה, אם כבר מדברים על על הצ'יפס- פוטטוס זה הרבה יותר טעים עם ההמבורגר במקדונלד'ס