מישהו שמע על הופעה של רונה?

superme4

New member
מישהו שמע על הופעה של רונה?

מישהו שמע על הופעה של רונה שתתקיים במקום שנקרא תיאטרון קרוב? ראיתי משהו בפייסבוק על הופעה כזו ורציתי לדעת עוד פרטים

chen1litvak

New member
נתקלתי בזה בלוח הופעות ובאמת לא הבנתי

אבל לפי מה שכתוב בבמה זאת הופעה אקוסטית רגילה רק רונה וערן..

נצל"ש - מישהי מגיעה להופעה של רונה ברביעי?

ובכלל - קצת פרטים? כמה היא עולה? יש עוד מקומות? זאת תהיה הופעה רגילה פשוט בשילוב פסנתר?

hadarinke

New member
ממש רציתי להגיע אבל

מפאת חוסר תקציב אני מעדיפה ללכת להופעה של שלומי'לה :)

superme4

New member
יש לי פרטים על ההופעה

ביררתי כמה פרטים,יש בתיאטרון קרוב פסטיבל הצגות שעולה שם גם הצגה של עמוס קינן "חברים מספרים על ישו" רונה תגיע לשיר כמה שירים כמחווה לפני או אחרי ההופעה- לא יודע - כרטיס להצגה עולה 40 ש"ח, שווה!

דידושקע

New member
סעמק!!../images/Emo46.gif

כולם חייבים להופיע בשעות כאלה מאוחרות? מה עם להתחיל לקחת בחשבון גם אנשים לא ממש גדולים, בני 15 וחצי לדוגמה, שעדיין לומדים, בתיכון לדוגמה, וצריכים לקום בבוקר, ב7:00 לדוגמה, ולא גרים בת"א או באזור, במודיעין לדוגמה? אני אולי לא בדיוק בגיל של קהל היעד הממוצע, אבל מצפה להתחשבות! מה הבעיה עם שעות קצת יותר נורמליות? רונה, לתשומת ליבך! וגם שלומי!
ההופעה היחידה שאני (אולי) רוצה ללכת אליה ואיכשהו מתאפשר היא הופעת המחווה ל"עד העונג הבא" בחמישי, כי אז אפשר להבריז מבי"ס ביום שישי, אני ממילא לומדת רק שעתיים. אבל זה באמת שווה את הכסף? ז"א, כמה אפשר לשלם בשביל לראות את נינט מבצעת(/הורסת?) שירים נסגדים של המכשפות?

groishir

New member
עדי..

תחכי לעוד חודש, יש הופעה של רונה עם הלהקה המלאה בזאפה בשישי בצהריים :):) אני הולכת נהנהנה :)

למעלה