מישהו שמע על המשחק ROCK MANAGER?
O ofer16 New member 6/11/02 #2 לא מכיר את המשחק אבל אהבתי את החתימה... ד"א, שמתם לב שהחתימה שלי השתנתה? מה אתם אומרים על החתימה החדשה?
לא מכיר את המשחק אבל אהבתי את החתימה... ד"א, שמתם לב שהחתימה שלי השתנתה? מה אתם אומרים על החתימה החדשה?
T tomash11 New member 6/11/02 #3 אחלה חתימה עופר) אני גם לא מכיר אבל יכול להיות שאתה מנהל שם להקת רוק?...
O OZ MASTER New member 7/11/02 #4 חחח אהבתי גם את שלך רגע בטוח שאף אחד לא מכיר את רוק מנג´ר??? איזה מין פורום זה???
O ofer16 New member 7/11/02 #5 הגעת לפורום צ´מפיונשיפ מנג´ר (Championship Manager). קשה לתאר את כל האפשרויות שיש במשחק אבל את האפשרויות האלה אין: א. לבנות בארים ב. לקבוע שם לחתול המזל של הקבוצה ג. לבחור להקה אשר תעשה יחסי ציבור לקבוצה שלך ד. אי אפשר לראות את המשחק בתלת-מימד
הגעת לפורום צ´מפיונשיפ מנג´ר (Championship Manager). קשה לתאר את כל האפשרויות שיש במשחק אבל את האפשרויות האלה אין: א. לבנות בארים ב. לקבוע שם לחתול המזל של הקבוצה ג. לבחור להקה אשר תעשה יחסי ציבור לקבוצה שלך ד. אי אפשר לראות את המשחק בתלת-מימד
א אלמוני400 New member 8/11/02 #6 גם אני לא שמעתי על זה עד היום, אבל חיפוש של 5 שניות בגוגל, גילה שיש אמת בדברייך. האתר הרשמי: http://www.rockmanager.net/
גם אני לא שמעתי על זה עד היום, אבל חיפוש של 5 שניות בגוגל, גילה שיש אמת בדברייך. האתר הרשמי: http://www.rockmanager.net/
S system Rulz New member 8/11/02 #7 הורדתי את הדמו! זה נראה משחק ענק... אם מישהו מוצא את המשחק המלא שישלח לי בפרטי בבקשה!!!!!!
ק קיר קמט New member 9/11/02 #9 זה כן אמרגן של להקת רוק. ניסיתי את הדמו. דווקא משחק חמוד. יש פוטנציאל.
S SkateBoy New member 9/11/02 #10 משחק א ד י ר ! למי שיש או יודע איפה למצוא את המלא שיגיד לי מאיפה להשיג!! בפרטי או באיסיקיו: ICQ#: 124288431
משחק א ד י ר ! למי שיש או יודע איפה למצוא את המלא שיגיד לי מאיפה להשיג!! בפרטי או באיסיקיו: ICQ#: 124288431
S system Rulz New member 9/11/02 #11 משחק פשוט ענק!!!!!!!!! וואו איזה גדול זה...... מי שיודע איפה אפשר להוריד או להשיג את המלא: הICQ שלי: 171401507
משחק פשוט ענק!!!!!!!!! וואו איזה גדול זה...... מי שיודע איפה אפשר להוריד או להשיג את המלא: הICQ שלי: 171401507
ק קיר קמט New member 9/11/02 #13 טוב, גם אני. 96708034 אבל הוגנבה שמועה לאוזניי שהמשחק לא יצא עדיין. בכל מקרה, מקווה שזה יהיה שרשור אוף טופיקי אחרון כאן.
טוב, גם אני. 96708034 אבל הוגנבה שמועה לאוזניי שהמשחק לא יצא עדיין. בכל מקרה, מקווה שזה יהיה שרשור אוף טופיקי אחרון כאן.
B BullsDuDe New member 9/11/02 #14 אם משהו יודע משהו.... על מקום הימצאו של ROCK MANAGER שיפנה אליי ל:53634407