מישהו שמע על זה שמביאים ב AXN סטארגייט

who is the girl

New member
מישהו שמע על זה שמביאים ב AXN סטארגייט

וסטרגייט אמורה להחליף את גולשים בזמן? אחלה סדרה אבל מי מבטיח שישדרו שוב את גולשים

בהמשך לשאלתך

כן , סטארגייט אכן מגיעה ל- AXN ואני גם מניח על כל עונותיה. הסדרה מתפרשת על כ- 10 עונות שהעשירית עדיין לא שודרה בארץ ומצפים לבואה לערוץ הראשון. במקביל משודרת סדרת הבת שלה סטארגייט אטלנטיס בערוץ 1 גם. לגבי המשבצת אני מניח שזה יהיה על גולשים בזמן אבל צריך גם קצת תקופה הפשרה , קצת להירגע מהסידרה על מנת שיהיה חשק לחזור לראות אותה שוב (למרות שמבחינתי יום למחרת אפשר להתחיל שוב אין בעיה). בכל מצב לא ימהרו אם בכלל להחזיר את גולשים בזמן אלא אם כן ימצאו משבצת אחרת כי סטארגייט זאת סדרה ארוכה גם אם ישדרו אותה כל יום זה יקח הרבה הרבה זמן עד שהיא תסתיים. אפשר להפעיל לחץ בפורום על AXN שלא יזניחו אותנו (המעריצים) וידאגו לנו לשידור חוזר כמו שיש את הסדרות האחרות הענקיות כמו סיינפלד ומלאך שחור וכדומה. אם את קצת מכירה או בכלל לא , סטארגייט זאת סדרה ענקית שרצה כבר 10 שנים ורואים אותה בהמון עולמות (לא מקבילים)... כדאי לך להתחיל לראות את לא תתאכזבי...

אני לא מאמינה!!!!!!

כבר לפני כמה שנים כתבתי מכתב ל AXN שיביאו את סטארגייט אליהם!!! עד עכשיו זה היה בערוץ 1 והם שיחקו לגמרי עם כל הפרקים, שידרו מתי שבא להם, לפעמים לא שידרו שבועיים רצוף בגלל כל מני תחרויות הוקי מטומטמות וערבבו מלא פעמים בין הפרקים.... היה מאד קשה לראות את זה שם, וגם זה היה רק פעם בשבוע. וסוף סוף זה מגיע למקום ראוי!!!! זאת סדרה ענקית ענקית ענקית, ואני באמת מקווה ש AXN ישדרו את כל העונות שלה....

fibilover

New member
סטרגייט יותר הרפתקאה ולא רק מד"ב וזה מה

זה מה שמייחד את הסדרה משאר סדרות אחרות שהיא גם פנטזיה, מסכימים איתי?

למעלה