מישהו שמע על טבס ?

באם

New member
מישהו שמע על טבס ?

תפסתי לילה מול המחשב בעוד הטלויזייה מאחורה מזמזת. העברתי ערוץ לערוץ הספורט - בוקה מול סן לורנצו . בוקה המינוס 2 . והלחץ גובר ... לפתע מכל כיוון מתעופף כדור של חצי מגרש בערך לחלוץ בודד ונמוך קומה בעוד מגן אימתני עומד מולו ( קרוב יותר לכדור) . החלוץ שנראה לי בגובה של ג´יירמו ישראלביץ´ לוקח את הכדור ועם העקב פשוט עוצר אותו באוויר מוריד אותו לקרקע ונותן למגן שלו לחפש שלטי פרסום מקדימה. כעת החלוצון שלנו עומד מול השוער ובקור רוח מדהים שולח אותו לשער בעוד השוער תופס אוויר. מטר התשבוחות לא איחר לבוא. "הכשרון הכי גדול כעת של ארגנטינה.." ועוד דברים בסגנון. אגב המשחק נגמר בתוצאה 2-2 עם עוד שער של החלוץ נמוך הקומה עם הטכניקה המדהימה. קרלוס טבס קוראים לחלוץ, ילד בן 18 כיום, איך מנג´ר לא שמע עלייו (הוא קיים אבל לא שמעתי עלייו בשום מקום) ?! ואולי הוא שמע ואף אתר לא המליץ עלייו וזאת תגלית שלי בלעדית !? בכל מקרה תבדוק את העניין ... TEVEZ זה השם ...

Nomero Uno

New member
הוא מופיע במשחק

אבל הוא לא כזה טוב כמו שהוא במציאות שחקן טוב אבל לא יותר מזה

Papito

New member
גם ריקלמה ואיימר

לא כאלה טובים אצלי בכל אופן

Nomero Uno

New member
לא יודע לגבי ריקלמה

אבל איימר הוא שחקן אדיר ואם הוא לא טוב אצלך אני מציע לך שתשנה שיטה כך שהוא יוכל להתבטא יותר

talking heads

New member
זה קורה להם....

כמו עם החלוץ הדגול itamar, אצלם אם אני לא טועה או שהוא לא מופיע או שהוא עלוב....

Papito

New member
איימר לא משחק אצלי

ויש לי טכניקה מושלמת 4 מגינים 3 קשרים אחורים 2 עולים עד לאמצע האמצעי עולה לאמצע רחבת היריב 2 קשרים התקפיים וחלוץ אחד

דווקא את איתמר אני מכיר קודם כל...

ממנג´ר, ואחרי זה מאתרים על הליגה הברזילאית, וכל מיני סיכומים בערוץ הספורט...

ls5m56ai

New member
טקטיקה...

טקטיקה מטופשת שלא תעבוד במציאות צ´אמפיונשיפ הוא משחק שלא משקף יכולות אני מקווה שאתם יודעים זה משקף מזל כל העונות ששיחקתי לא חשוב מה עשיתי לקחתי אליפות זה מטומטם כל כך

שמע אחי, לא יודע איזה גירסה יש לך

אבל הרגע התחלתי עם סאן לורנצו עונה, ואין שם שום tevez. הכי קרוב שהצלחתי למצוא הוא Raul Estevez (FR/C) והוא באמת תותח.

zidane4444

New member
זזה השחקן שכבש שני גולים השבוע.....

נגד סאן לורנצו? והוא מספר 10 עכשיו אחרי עזיבתו של ריקלמה

למעלה