נו, סיפור ישן - כולה זיונים.. ואגב טעית בלינק
זה הלינק : http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=MLGJJ&Oy1t_vq=KMDIE וכן, הייתי פעמיים (פעם לבד ופעם עם חבר) באורגיות כאלה וברור שלכל הנימפומנים ואוהבי שיגולים - זה הכיף הכי גדול
הייתי מוסיף לרשומת הבלוג הזאת, שצריך להתאפק מלגמור או מכל סקס יומיים לפני האורגיה, כדי לבוא טעונים וחרמנים כמה שיותר וכך להחזיק מעמד כמה שיותר זמן בזיונים ובדפיקות של כמה שיותר ישבנים... זה גם יותר כיף, וגם תיזכרו לטובה אצל הרבה יותר אחרים ואז יגדלו הסיכויים להיות מוזמנים לעוד אורגיות (הוזמנתי לכמה... אבל לא הלכתי, אני מעדיף אורגיות פרטיות קטנות יותר). אבל זה כמו דבש (מי שזולל יותר מידיי סופו להקיא) - גם מינון יתר באורגיות יגרום בסוף למיצוי העניין ולמיאוס. כמה כבר אפשר לטחון ולהיטחן שוב ושוב ולהשתגל עם עשרות אנשים שאין וגם לא יהיה לך מושג מיהם ומהם. באורגיות האלה הפרמטרים היחידים הם כושר פיסי טוב עם גוף צעיר/חטוב/אתלטי/שרירי וזין גדול/תותח/ענקי , ושום דבר מעבר לזה. ותמיד ישנו גם הקטע של הגיל, שתרצו או לא תרצו - הזמן רץ, ותמיד מגיע הגיל שבו כל שגלן כבר לא צעיר יותר (בערך 35 ומעלה, ובמיוחד אם יש לו צמיגים במתניים או עם כרס קטנה) ירגיש פאתטי בין כל הילדים והצעירים [לדעתי, הכי גרוע זה שהבן-אדם עדיין לא רואה כמה הוא כבר פאתטי ולא שייך]. רצוי להיות ריאליים ולהבין שמסיבות אורגיות לא בשבילם, ואם אף פעם לא עשו - עדיף שכבר לא יעשו בכלל.