מישהו שמע על ספארי צלילה עם אוכל כשר בסיני? אני רוצה לצאת 13-17/8
ר רב שמואל היקר New member 30/7/17 #1 מישהו שמע על ספארי צלילה עם אוכל כשר בסיני? אני רוצה לצאת 13-17/8
שיח סלימאן Well-known member מנהל 31/7/17 #2 בפעם האחרונה שהשתתפתי באחד כזה זה היה לפני 10 שנים לא נראה לי מישהו מארגן כיום ספארים כאלה וגם אז הקבוצה היא זו שפנתה למפעילים והיא זו שדאגה לכלים ולפעמים גם לרכישת האוכל בארץ.
בפעם האחרונה שהשתתפתי באחד כזה זה היה לפני 10 שנים לא נראה לי מישהו מארגן כיום ספארים כאלה וגם אז הקבוצה היא זו שפנתה למפעילים והיא זו שדאגה לכלים ולפעמים גם לרכישת האוכל בארץ.
ר רב שמואל היקר New member 31/7/17 #3 נראה לי אני מוותר על הסירה ועובר לחוף למרות החשש... קשה למצוא ספארי לא בשבת. כדאי לסגור דיל מהארץ או לדבר ישירות עם מעדון בסיני?
נראה לי אני מוותר על הסירה ועובר לחוף למרות החשש... קשה למצוא ספארי לא בשבת. כדאי לסגור דיל מהארץ או לדבר ישירות עם מעדון בסיני?
M manomer New member 10/8/17 #4 לדבר ישירות עם המקום תמיד יוצא יותר זול יש המון מלונות בסיני שיש בהם אחלה מועדוני צלילה והחבילה של אירוח + ספארי צלילה יוצאת משתלמת מאוד. המלצות בקישור.
לדבר ישירות עם המקום תמיד יוצא יותר זול יש המון מלונות בסיני שיש בהם אחלה מועדוני צלילה והחבילה של אירוח + ספארי צלילה יוצאת משתלמת מאוד. המלצות בקישור.