מישהו שמע על סרט בשם "boogy men" אני לא בטוח שכתבתי נכון...
T TiNkErBeL69 New member 19/1/05 #2 ../images/Emo28.gif נ"ש ../images/Emo32.gif אני נוסעת מחר לטיול שנתי תתנהגו יפה, השתדלו לשמור על הסדר, ולהימנע מהודעות מיותרות. אוהבת מאוד מאוד, קרינה
../images/Emo28.gif נ"ש ../images/Emo32.gif אני נוסעת מחר לטיול שנתי תתנהגו יפה, השתדלו לשמור על הסדר, ולהימנע מהודעות מיותרות. אוהבת מאוד מאוד, קרינה
Y yamity1 New member 19/1/05 #5 אני חושב שיש לי אותו יש שניים שאני תמיד מתבלבל אחד מהם ראיתי - וזה על איש שכשאתה אומר את השם שלו כמה פעמים הוא מופיע.. הוא גם קשור איכשהו לחרקים חח לא זוכר כבר והשני יש לי אני חושב אבל עוד לא ראיתי
אני חושב שיש לי אותו יש שניים שאני תמיד מתבלבל אחד מהם ראיתי - וזה על איש שכשאתה אומר את השם שלו כמה פעמים הוא מופיע.. הוא גם קשור איכשהו לחרקים חח לא זוכר כבר והשני יש לי אני חושב אבל עוד לא ראיתי
N NiKi†a New member 19/1/05 #10 ביטלג'וס ../images/Emo13.gif סרט חמוד אבל אם שאלת מה זה ביטלג'וס אז בטח לא התכוונת לזה, למרות שזה בדיוק מה שקורה בסרט.
ביטלג'וס ../images/Emo13.gif סרט חמוד אבל אם שאלת מה זה ביטלג'וס אז בטח לא התכוונת לזה, למרות שזה בדיוק מה שקורה בסרט.
A avshalomariel New member 19/1/05 #6 אוווו... i am the boogy man boogy man boogy man and i'm coming to get youuu