מישהו שמע על עוגה בשם "רינגו יאצ'י"

twyti

New member
מישהו שמע על עוגה בשם "רינגו יאצ'י"

אמרו לי שכנראה זאת עוגה רומנית. אם מכירים אני חייבת מתכון שלה, או מקום שאני יכולה למצוא מתכון...

ברק 188

New member
עוגה טובה כזו יכולה להיות רק הונ..י

הונגרית,החבר'ה פה יעדכנו אותך במשך היום.

דרדרית

New member
בטח שמכירה ת'עוגה והיא הונגרית

מכירה ת'טעם שלה- יש לה טעם של עוד ביס ועוד ביס עד שהיא נגמרת והיא מהדברים הכי טעימים שאכלתי איי פעם

B T1

New member
השם הנכון: ריגו יאנצ'י או בהונגרית

Rigo Jancsi זו עוגת קרם, רב שכבתית. את המרשם המדויק, אני מניח שטומי יודע. אני יכול לתת לך כתובת של קונדיטוריה בחיפה שבין יתר העוגות ההונגריות מכינים גם את הפצצת קלוריה הזו.

orlu

New member
ריגו יאנצ"י נידונה כאן לא אחת

לחיוב כמובן והמתכון של לפיד בספר שלו פשוט אדיר ומוצלח ביותר כפי שנאמר אין אין עליו (שונאת את הביטוי אבל.....) רק יש לשים לב את ציפוי השוקולד למזוג על העוגה דק דק דק זה משביח אותה. בתיאבון

טומי*

New member
הנה המתכון ../images/Emo92.gif

ריגו יאנצ'י ההכנות לקרם: מבשלים כחצי ליטר שמנת מתוקה על אש קטנה עם השגחה צמודה...בל יישרף.לאחר רתיחה להוסיף 400 גר' שוקולד מריר ושתי כפיות נס קפה.תוך כדי ערבוב לבשל לאחר הרתיחה כחמש דקות. לאחר שהתקרר להכניסו למקרר למשך כשלוש שעות. החומרים לעוגה: 6 ביצים 6 כפות סוכר 6 כפות מים קרים 3 כפות קקאו 4 כפות קמח תופח להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף, ממש לפני סוף ההקצפה להוסיף את 6 כפות המים, אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף עץ בתנועה סיבובית של קיפול לערבב. לאפות בחום של כ 200 מעלות C בתבנית משומנת, ומקומחת. גודל התבנית לכמות הנ"ל 30X35 ס"מ בקירוב. לאחר הקירור של העוגה והורדת הנייר, לחלק את העוגה לשני חלקים. אם יש קצת רום או ברנדי בבית, אז ניתן להתיז קצת על העוגה. לאחר שעברו השלוש שעות (מינימום) מקציפים את הקרם של השמנת המתוקה לקצף (קרם) ומורחים על אחד החלקים של העוגה. את החלק השני מניחים עליו ולסיום....ניתן לצפות את העוגה עם ציפוי שוקולד, או לחילופין למרוח קצת ריבה ולפזר קצת קקאו דרך מסננת מעל. את העוגה מחלקים לריבועים של 4X4 ס"ם בתאבון!

למעלה