להלן הפירוט:../images/Emo15.gif
בנקודות: נתחיל מהסוף, אנחנו מרוצים מהבחירה מאוד (למרות שהאירוע עוד לא היה). 1. ראינו מעט והם היו ביניהם. קבלנו עליהם המלצה חמה מחברה שעבדה בתחום ההסעדה בעבר והיא אכלה באירוע שלהם ונפלה. קצת אחרי הטעימות, סגרנו (אפילו שסגרנו בלי אמא שלי שלא יכלה לבוא!) 2. כמות המזנונים: הורי בעלי לעתיד מעדיפים הגשה ולכן חיפשנו קייטרינג עם הרבה מזנונים. לשם השוואה. על כמות של 350 איש יש כ 9!!!!! מזנונים. ראה את ההודעה שנתנו על ליד הנחל, על 250 איש 3 מזנונים. 3. קינוחים סוף הדרך. אריק השף (שלמד בצרפת והיה סוליה של רושפלד בארץ) אמר שהם מחפשים כל הזמן איך להוציא קינוחים שלא ירגישו את הפרווה. והם מצליחים. 4. ככלל האוכל טעים ולא סנובי. מונות ראשונות (אפרטיבים) מגוונים מיוחדים וטעימים. 5. הכי חשוב: אמא שלי ואבי היו באירוע שלהם בשבוע שעבר (ללא קשר לחתונתנו), והזכרתי שאמא שלי לא היתה בטעימות. היא לא הפסיקה לשבח ולהלל את הרמה, המגוון, ההגשה, רמת המלצרים, כמות המזנונים והקינוחים. יש מלצר אחד לכל 10 אורחים. המחיר שלהם בחורף שונה מבקיץ. אני חושבת שכדאי לכם לבדוק אותם ברצינות (במיוחד עם הם הומלצו על ידי הקייטרינג שלכם, שהם אנשי מקצוע). תדבר עם גידי (מנהל שיווק). תגיד לו שהגעת אליו גם דרך הזוג שמתחתן בת"א ב 14/2/2002, אולי הוא יעשה לך מחיר כי הגעת דרך המלצה של זוג שמתחתן דרכם. עוד פלוס, הם עושים רק אירוע אחד בערב והם ארבעה שותפים, השף והשיווק גברים, ומנהלת האירועים והמעצבת נשים. אם תרצה עוד פרטים או טלפון שלהם, רק תשאל. מקווה שעזרתי. יעלי2