מישהו שמע פה על נרקומסרים

vosad

New member
מישהו שמע פה על נרקומסרים

דת נרקומנסר..היא דת מרהיבה היא מתבססת על המוות והמאגיה השחורה אך יש להבדיל אותה בין השטנישטים,הנרקומסרים עובדים אלילים marduk וכל שאר 50 השמות הקדושים.. והשטניסטים עובדים את"עצמם"..הם מאמינים שאף כוח לא יכול לחפות על בן אדם..הם מעריצים את השטן ומקיימים פולחנים של הקרבת חיות וסקס קבוצתי... אם מישהו יודע עוד על הנושא אשמח לקבל עוד מידע על הנרקומסרים אגב הסימן שעושים הילדים מהסוג הלבוש השחור עם היד זה ניראה ככה !__! שתי אצבעות מורמות למעלה והשאר מקופפות הוא סימן קדוש סימני כח קוראים לזה בנרקומסריזם בדומה ל שתי אצבעות מופרדות מהשתי אצבעות האחרות אצל הכהנים ביהדות :)

נקרומנסיה אינה דת

היא נחשבת לרוב כשיטה מאגית וכינויה הוא בעצם "דרישה אל המתים". אני מבין שקראת מאמר המבוסס על הספר "נקרונומיקון", פיקציה ספרותית נפוצה למדי אשר עושה שימוש ב-50 שמות האל מרדוך מתוך ה"אנומה אליש" (סיפור הבריאה השומרי/בבלי). השטניסטים, כפי שהם מוכרים כיום - מאמיני השטניזם של לה-ויי, עוסקים בסגידת העצמי ובהדוניזם אך לא עוסקים בהקרבת חיות וסקס קבוצתי - אלו האשמות פרועות של החברה מסביב אשר פוחדת מהדת הנ"ל (יותר משמה מאשר מה היא בפועל) ומתבססת על קבוצות קטנות אשר לא קשורות לדת הזו (אם כי חלקן טוענות כנראה לקשר כלשהו כזה או אחר ל"שטן". הרי הרבה יותר נוח לרוצח סדרתי להגיד "השטן אמר לי לעשות את זה"). סלח לי ידידי, אתה כתבת כאן שטויות באופן משולח רסן. לא לשווא נמשכים לסוג כזה של דברים ילדים אשר מרגישים דחויים ומחפשים לחוש "עוצמה" מזוייפת ככל שתהיה. "נקרומנסריזם"? אין מילה כזו. נקרומנסיה מצויה כחלק אינטגרלי בכמה דתות, למשל כמו דת הוודון (וודו, ואני משער שישר קופצות לך בראש תמונות של בובות וודו למיניהן וגם כאן אתה טועה בהבנתה של הדת הנ"ל) אשר עוסקת רבות בריטואלים הקשורים למוות.

למעלה